Молодий і жвавий: чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін показав, як виглядав 20 років тому (ФОТО)

Ресторатор Міша Кацурін влаштував справжню сенсацію в соціальних мережах, опублікувавши фото зі своєї юності, де він, справжній футбольний фанат, брав участь у змаганнях за кубок вуличного футболу.

Ресторатор та чоловік популярної співачки Наді Дорофєєвої, Міша Кацурін, нещодавно вразив своїх шанувальників архівним фото з юності. Зазирнувши у минуле, він поділився спогадами про свою участь у футбольних змаганнях у віці 13 років та залишив коментарі, які викликали захоплення серед фоловерів.

Міша Кацурін на змаганнях

На фотографії, яку ресторатор вирішив репостити, він зображений у складі футбольної команди на вуличних змаганнях за кубок у 2001 році. В коментарях Міша висловив своє здивування цим архівним кадром та здолав підписати, що це “неповнолітній бердянський фраєр”. Зрозуміло, що цей веселий відгук викликав велику реакцію серед фанатів та друзів ресторатора.

Враження аудиторії

Знімаючи короткий відеоогляд свого юнацького вигляду, Кацурін прикрасив його підписом “Господи, які котики”, викликаючи хвилю емоцій серед своїх фоловерів.

Популярний ресторатор нещодавно повернувся з романтичної подорожі з Карпат разом із своєю дружиною, співачкою Надією Дорофєєвою. Подружжя влаштувало справжнє свято для дітей Міші від попередніх стосунків, знову засвітивши свою романтичну та сімейну щасливу сторону життя.

Як виглядав Міша Кацурін 20 років тому: архівне фото
Як виглядав Міша Кацурін 20 років тому: архівне фото

Міша Кацурін продовжує не лише пригощати своїх гостей у своїх ресторанах, але й радувати прихильників цікавими згадками та яскравими моментами зі свого життя.

Міша Кацурін продовжує не лише радувати гостей своїми кулінарними шедеврами, а й подарувати шанувальникам частинку свого життя, розкриваючи кадри з минулого. Його веселі та невимушені спогади стають приємним доповненням до образу цього талановитого ресторатора та сім’янину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини