Камалія у жовто-блакитному платті з чималим вирізом завітала на Сицилію та підкорила всіх (ФОТО)

Співачка Камалія знову порадувала всіх вишуканим патріотичним образом. Зірка показала, як національні кольори можуть бути вдало обіграні у сукні.

Українська поп-діва Камалія не тільки завойовує світову сцену своїм талантом, але і залишається відданою патріоткою в цей важкий час для країни. Останніми днями артистка вразила своїх прихильників неймовірним образом під час візиту на Сицилію, де вона зустрілася з нашими земляками.

Камалія розповіла про найдорожчі подарунки від свого чоловіка
Камалія показала новий образ у жовто-блакитній сукні

На своїй сторінці в Instagram дружина Мохаммада Захура розмістила кілька фотографій, на яких вона позує в яскравому жовто-блакитному платті з чималим декольте. Артистка доповнила свій образ жовто-блакитним манікюром, що стало ще однією виразною проявою її патріотичного духу. Здається, що Камалія володіє цією кольоровою палітрою з чималим хистом та не раз вже обігрувала відтінки національного стяга у сценічних сукнях та навіть у нейл-арті, і це викликає питання: чи шиє співачка свої національні образи на замовлення?

Варто відзначити, що Камалія залишається в Україні навіть під час війни, виїжджаючи лише для зустрічі з доньками в Лондоні чи на концертні тури. У початковий період повномасштабного вторгнення, зірка навіть виражала готовність приєднатися до Збройних Сил України. Однак нещодавно селебріті поділилася з прихильниками секретом, що від служби її відмовив сам Валерій Залужний.

Тим не менш, війну зблизька все ж таки знаменитість побачила, адже до останнього не виїздила в евакуацію. Коли вже настав критичний момент, все ж таки наважилася поїхати. Її розкішний будинок-палац, що стоїть у Бучі опинився під окупацією.

Відданість артистки країні та бажання підтримати українців навіть за межами рідної землі роблять Камалію справжнім символом сили та твердості духу в цей важливий період для України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини