У США жінка переробила себе у близнючку Насті Каменських: Потап вже зацінив неймовірну красуню

Настя Каменських впевнено підкорює заокеанських слухачів та навіть стає для них прикладом для наслідування. Чоловік поп-діви Потап показав, як одна з прихильниць трансформувалася у нашу зірку.

У світі шоу-бізнесу часом виникають історії, які не тільки зачаровують публіку, а й залишають незабутні сліди в історії. Однією з таких стала неймовірна трансформація закордонної шанувальниці Насті Каменських, яка вражає світ своєю віртуозною копією образу української поп-діви.

Ця таємнича американка, що завойовує світ під іменем Giandry Alfonzo, вразила не тільки шанувальників, а й самого Потапа, який публічно висловив своє захоплення її витонченим втіленням образу Насті Каменських, виставивши фото у сторіз.

У США жінка переробила себе у клона Насті Каменських

Неабиякою вдачею для артистки стало те, що вона розвиває свою кар’єру за океаном, випускаючи новий іспаномовний хіт, який отримує позитивні відгуки від слухачів та критиків. Це свіжий подих в її творчості, який надає шанс пройти нові шляхи та здобути світову популярність.

Варто відзначити, що у своїй кар’єрі в США Каменських вже змогла завоювати собі не тільки визнання, але й віддану американську аудиторію. Її талант та енергія покликані не лише розважати, а й здивувати, а це вже є вагомим досягненням і світі розважальної індустрії.

Настя Каменських в Маямі сумує за Україною
У США жінка переробила себе у клона Насті Каменських

Цікаво, що свою аудиторію та нішу Настя знайшла ще понад 5 років тому, коли почала працювати над іспаномовними хітами. Пісні враз розліталися соціальними мережами, а колоритні латинські мотиви ставали лейтмотивами дискотек. Дружина Потапа — чи не перша українка, яка таким чином підкорила заокеанський континент.

Виглядає Каменських в образі латиноамериканської діви дуже органічно: яскрава зовнішність та відмінне знання іспанської враз зробили її популярною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини