Леся Нікітюк кардинально змінила імідж і стала рудою: улюблена білявка Притули більше не така, як раніше

Відома українська ведуча Леся Нікітюк вирішила кардинально змінити імідж і свою зовнішність. Знаменитість перефарбувала волосся в рудий колір і тепер не білявка.

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, вирішила кардинально змінити імідж. Знаменитість давно здобула популярність серед своїх шанувальників. Артистку запам’ятали, як гуморну білявку, здатну підняти настрій у будь-якій ситуації. Втім, подруга та у минулому колега Сергія Притули вирішила поекспериментувати та спробувати на собі новий колір волосся.

Леся Нікітюк з рудим волоссям

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська ведуча Леся Нікітюк опублікувала допис, в якому показалась із новим відтінком волосся. Зірка продемонструвала своїм шанувальникам відео, на якому позувала у незвичайному образі. Довге руде волосся красиво спадало на плечі ведучої. Лесі Нікітюк зробили красивий вечірній макіяж у легких нюдових відтінках.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк змінила колір волосся та стала рудою
Відома українська ведуча Леся Нікітюк змінила колір волосся та стала рудою

В описі до нової публікації знаменитість жартома зазначила, що вона – Роксолеся, натякаючи на свою зовнішню схожість з відомою Роксоланою. У відповідь на таку репліку користувачі мережі зазначили, що той факт, що зірка й досі не знімалась у кіно, є дуже дивним. Варто зазначити, що для перевтілення знаменита українська ведуча використала перуку – своє волосся Леся Нікітюк не чіпала, а лише сховала його під штучною шевелюрою.

Як раніше виглядала відома ведуча Леся Нікітюк зі своїм звичним білявим кольором волосся
Як раніше виглядала відома ведуча Леся Нікітюк зі своїм звичним білявим кольором волосся

Насправді ж знаменитість вже дуже давно носить білявий колір волосся. Втім, знаменитість і дійсно любить експериментувати та змінювати колір своєї шевелюри. Час від часу Леся Нікітюк може з’являтись на публіці з темнішим або світлішим відтінком блонду. Крім того, нещодавно знаменитість і зовсім “приміряла” образ шатенки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини