Брови-ниточки та ідеальний блонд: як виглядала подруга Притули Леся Нікітюк багато років тому (ФОТО)

Відома українська ведуча Леся Нікітюк несподівано показалась на архівному фото. Знаменитість пригадала, якою була багато років тому та як змінилась за цей час.

Леся Нікітюк, відома українська ведуча та блогерка, давно підкорила шанувальників своєю харизмою та невичерпним талантом. Знаменитість продовжує активну професійну діяльність, а у вільний від роботи час виходить на зв’язок із фанатами у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно артистка вирішила показати, як виглядала багато років тому. Тоді Нікітюк лише починала свою кар’єру.

Як виглядала Нікітюк раніше

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська ведуча розмістила кадри, які були зроблені під час її участі в шоу “Розсміши коміка”. На сцену майбутня зірка вийшла разом зі своєю подругою. Леся Нікітюк на той момент мала натуральні губи, тоненькі брови та ідеальний блонд – однотонний і світлий.

Як Леся Нікітюк виглядала, коли тільки починала свою кар'єру ведучої та гумористки
Як Леся Нікітюк виглядала, коли тільки починала свою кар’єру ведучої та гумористки

В описі до щемливого колажу знаменитість зізналась, що не може повірити в те, як швидко промайнув час. Леся Нікітюк пригадала, що тоді вона разом зі своєю подругою просто хотіла, аби їхній талант помітили. Вони не їхали до Києва за грошима, які отримали за виграш у шоу. Натомість, пригадує зірка, їм просто хотілось показати людям кумедні мініатюри, аби їхнє почуття гумору та артистичність оцінили щирим сміхом.

Як відома українська блогерка та ведуча Леся Нікітюк виглядає зараз
Як відома українська блогерка та ведуча Леся Нікітюк виглядає зараз

Знаменитість зізналась, що знепритомніла б, якби їй розповіли про все те, що чекає на неї після цього шоу. Леся Нікітюк пригадала, що саме після “Розсміши коміка” її почали запрошувати взяти участь у тих чи інших проєктах. “Родзинкою” став той факт, що грошовий приз за участь і виграш у розважальному шоу їй вручав на той момент майбутній президент.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини