Доросла донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала фігуру і сміливому образі: скромністю явно не в матір

Діти українських зірок дивують своїм дорослим виглядом. Цього разу вразити публіку вирішила 17-річна донька Ольги Фрейтум Злата Мітчелл.

Златі Мітчелл лише 17 років, але дівчинка вже може похизуватися своєю дорослою фігурою. донька Ольги Фреймут перевершила свою зіркову маму і відрізняється від однолітків своїм сміливим стилем в одязі. Днями молода зірка здивувала прихильників черговим модним образом у компанії коханого хлопця. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що Злата обрала для виходу у світ.

Перед камерою дівчинка позує у сіро-чорних джинсах та дуже сміливому топі з чорною майкою. Топ з довгим рукавом чорного кольору майже прозорий, але на ньому можна побачити цікаві малюнки, які нагадують квіти. Свій образ Мітчелл доповнила прикрасами на руках та на шиї разом з чорною сумкою, яка ідеально вписується до її луку.

Злата Мітчелл похизувалася стильним образом в Мережі
Злата Мітчелл похизувалася стильним образом в Мережі

Поряд зі Златою для фото позує її хлопець, з яким вони вже тривалий час будують стосунки. Хлопця звуть Оскар і його одяг кардинально відрізнявся від одягу своєї коханої за кольоровою гамою. Обранець молодої зірки вирішив піти на прогулянку в джинсах, білій футболці та сірому светрі, завʼязаному поверх неї. Варто зазначити, що пара виглядає досить стильно і такими протилежними образами ідеально доповнюють один одного.

Зараз Злата Мітчелл живе та навчається в Америці. Дівчинка у соціальних мережах показує закулісся свого життя та навчання за кордоном, відпочинок з друзям та багато чого цікавого, але вона також не забуває й про країну, в якій вона виросла. Злата постійно нагадує своїм підписникам з Америки про повномасштабне вторгнення в Україні і просуває донати та збори коштів для українських захисників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини