Дочка Євгена Кошового вже не мала: 15-річна Варвара зробила незвичайний пірсинг на губі (Фото)

Здавалося, лише нещодавно гуморист Євген Кошовий виходив у світ зі своєю маленькою принцесою Варварою, але нещодавно дівчина заявила про себе по-новому, показавши, що вона вже не дитина.

15-річна донька незмінного резидента та нинішнього художнього керівника “Квартал 95” Євгена Кошового, Варвара, вразила своїх прихильників неабиякими змінами у своєму підлітковому іміджі. Влаштувавши фотосесію у нашій зимовій столиці, вона показала всім, що стала справжньою дівчиною, яка має непростий характер. Мило усміхнувшись, Варя продемонструвала новий незвичний пірсинг.

Дочка Євгена Кошового показала нестандартний пірсинг

Цей вид боді-модифікації, відомий як “смайл”, здивував багатьох своєю оригінальністю та нестандартністю. Як створюють цей пірсинг? Майстер робить прокол всередині губи та вставляє туди кільце, яке кріпиться до вуздечки губи. Ефект смайлу стає видимим лише при посмішці, коли прикраса визирає, даруючи власнику вишуканий та виразний вигляд.

Саме через цю унікальність така сережка завоювала популярність серед молоді. Важливо відзначити, що він підходить не лише тим, хто обожнює вражати навколишніх, але і тим, у кого професійна діяльність обмежує можливість носити тату або сережки.

Що стосується відношення до цього виду боді-модифікації, смайл не є універсальним рішенням. Через свою специфіку, він може бути небезпечним для осіб із захворюваннями ротової порожнини, тонкою вуздечкою, а також при певних анатомічних особливостях щелепи. Також рекомендується утриматися від цього виду пірсингу при психічних розладах, наявності гепатиту, СНІДу та ВІЛ вірусів, а також під час вагітності.

Варвара Кошова підкреслила той факт, що кожен може знайти унікальний спосіб вираження себе, навіть через такий креативний і нестандартний спосіб, як смайл, довівши, що сучасна молодь вільна у виборі індивідуальності та самовираження, навіть якщо це виявляється у вигляді вишуканого пірсингу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини