“Пишаюсь”: Міка Ньютон українізувала свого американського чоловіка, який тепер ходить у козацькому вбранні

Міка Ньютон публічно привітала свого американського обранця з Днем народження, показавши коханого у незвичному образі — козацькому вбранні. Прихильники співачки у захваті.

Міка Ньютон, співачка з козацькою душею, стала живим прикладом того, як мистецтво може перетинає кордони та об’єднувати культури.

Справжнє ім’я цієї витонченої виконавиці — Оксана Стефанівна Грицай. Народилася вона в обіймах українських традицій, на плодючих землях Івано-Франківщини. Від самого народження їй були прищеплені цінності та обряди, які викликали в її серці велику любов до рідної культури.

Ще молодою дівчиною Оксана вирішила, що своє творче життя вона буде пов’язувати з музикою, але для світової аудиторії вона обрала артистичний псевдонім — Міка Ньютон. Цей вибір не лише став важливою частиною її іміджу, але й визначив її як унікальну артистку, яка завжди готова вражати світ своєю оригінальністю.

Міка Ньютон оголосила про своє повернення в Україну
Міка Ньютон показала свого чоловіка-американця у козацьких шатах

Протягом багатьох останніх років зірка розвивала свою кар’єру в Сполучених Штатах, підкорюючи серця слухачів своєю потужною вокальною майстерністю. Але, навіть залишаючись на іншому континенті, вона не втрачала зв’язку зі своїм коріням.

Нещодавно Міка показала, як взяла справу у свої руки і українізувала свого американського чоловіка. Кріс, власник американського модельного агентства Saint Agency, зараз може пишатися своїм новим образ. Він обзавівся вишиванкою та шароварами, подібними до козацького вбрання. Унікальною світлиною артистка поділилася в Інстаграмі на честь Дня народження коханого, написавши:

“Я так пишаюся всім, чого ти досяг, тому що ти так багато працюєш”

Міка Ньютон показала свого чоловіка-американця у козацьких шатах

До речі, пара готується до подорожі на Батьківщину Міки. Це буде особливе паломництво для Кріса, який не був у рідній країні своєї дружини цілих 8 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини