53-річний Юрій Горбунов показав своїх синів, а про дочку забув: як виглядає таємна дитина чоловіка Осадчої

Юрій Горбунов буквально замилував мережу фотографіями з синами від Каті Осадчої, але мало хто знає, що у шоумена є ще й дочка. Розповідаємо про таємну дитину шоумена.

На перший погляд, Юрій Горбунов, відомий шоумен та ведучий, може здатися людиною без сенсаційної стежки особистого життя. Однак невідомою для багатьох залишається історія його таємної дочки від першого шлюбу.

Мало хто знає, що ведучий мав дуже серйозні стосунки до Каті Осадчої. Одружений зі своєю першою обраницею Людмилою, Горбунов удочерив дитину своєї коханої від попередніх відносин. Її звуть Ксюша, і, не зважаючи на відсутність спільних кровних зв’язків, вони побудували особливийзв’язок.

Пара шоумена та його милої прожила разом 20 років, проте не мала власних спільних малюків. Всю свою подружню дорогу вони тримали своє особисте життя подалі від камер та журналістів.

Юрій Горбунов поділився рідкісним кадром з таємною дочкою

Справжнє обличчя дівчини залишалишається зараз в тіні, лише дитячі фотографії дівчинки були доступні в мережі. Втім, інтернет, як відомо знає все, і мережа розкриває завісу таємниці. Оскільки Ксюша вже доросла, за чутками, вона сама стала матір’ю, подарувавши своєму відомому таткові онуків.

Сам Юрій утримується від коментарів та береже непублічність дівчини, яку ростив, як рідну. Зараз він всього себе віддає своїм синочкам, яких привів у світ разом з Катериною.

Попри особливості своєї роботи, популярний татко знаходить час для своїх малят та з захопленням ділиться кадрами. Не зважаючи на свою медійність, Горбунов з дружиною не поспішає робити з діток, як зараз заведено, блогерів та не просуває їх у дитячі програми на телебаченні. Осадча також підтримує ідею звичайного здорового дитинства, де є місце простим радощам.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини