Василь Вірастюк показав, як Юлія Тимошенко виглядає в Раді: коса все та ж, обличчя – інше (ФОТО)

Відомий український спортсмен Василь Вірастюк несподівано показався на робочому місці політичної діячки Юлії Тимошенко. Знаменитість показав, як колишня прем'єр-міністр виглядає сьогодні.

Василь Вірастюк, відомий український спортсмен і народний депутат ХІ скликання, нещодавно опинився у Верховній Раді. На своєму робочому місці знаменитість зазнімкував політичну діячку та у минулому двічі прем’єр-міністра Юлію Тимошенко. Спортсмен показав на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, як сьогодні виглядає політикиня та чим займається на роботі.

Як виглядає Тимошенко

На фотографії можна було побачити, як Юлія Тимошенко виступає проти прийняття нашумілого закону. Відома громадська та політична діячка прийшла на роботу у спортивному образі, а на її голові була звична коса. Тимошенко одягла окуляри та срібні сережки. Загалом, політикиня мала цілком звичний вигляд.

Вірастюк показав, як сьогодні виглядає відома українська політична діячка Юлія Тимошенко
Вірастюк показав, як сьогодні виглядає відома українська політична діячка Юлія Тимошенко

Неможливо не помітити, що за останні декілька років відома українська політична діячка сильно змінилась. Зовнішність Юлії Тимошенко прикрасив вік, але дещо в її образі залишається незмінним – легендарна зачіска, яка у багатьох українців вже асоціюється виключно з колишньою прем’єр-міністром. Діячка багато років не змінює свого амплуа, а тому багато хто дивується, коли вона обирає іншу зачіску.

За останні роки колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко помітно змінилась
За останні роки колишня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко помітно змінилась

Варто зазначити, що таке вже ставалось. Так, наприклад, у минулому Юлія Тимошенко спричинила справжній фурор, коли до Верховної Ради на роботу прийшла не зі звичною густою косою, а з розпущеним волоссям. Так само здивовані були українці, коли побачили політичну діячку не у світлому кольорі, а з чорним відтінком шевелюри. Попри готовність до експериментів із зовнішністю, Юлія Тимошенко таки віддає перевагу стабільності.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини