Майже не змінилась: Злата Огнєвіч показала, як вона виглядає без макіяжу та після нанесення косметики

Відома українська співачка Злата Огнєвіч вирішила показати, як вона виглядає до та після макіяжу. Варто зазначити, що зірка бездоганно виглядає навіть без косметики.

Зірки українського шоу-бізнесу все частіше надають перевагу натуральності і не соромляться показати, який вигляд вони мають без косметики. До такого “челеджу” натуральності вирішила доєднатися Злата Огнєвіч, яка показала, як вона виглядає перед нанесенням макіяжу в кріслі українського візажиста Єгора.

Перед макіяжем зірка сидить в звичайній сорочці в клітинку, білому топі і і бежевих спортивних штанах, а вже після – перед нами постає розкішна жінка у чорній сукні з блискучими елементами та вишуканим вечірнім макіяжем. В обох випадках Злата виглядає дуже впевненою в собі, а відсутність косметики жодним чином не впливає на її красу.

“Вона і без макіяжу красива теж”, – пишуть прихильники у коментарях.

Злата Огнєвіч без макіяжу
Злата Огнєвіч без макіяжу

Зовсім нещодавно Злата розповідала, що знайшла нове кохання. Про це свідчить те, що зірка часто наносить червону помаду на губи. Сама Злата Огнєвіч зізналася, що червона помада на її губах свідчить про закоханість та інтерес до нової людини, саме тому в такий спосіб вона дає зрозуміти, що ї серце зайняте, але хто цей загадковий обранець – залишається невідомим, оскільки Злата не розкриває подробиць своєї симпатії.

Перетворення Злати Огнєвіч
Перетворення Злати Огнєвіч

Подейкували, що співачка крутить роман з Євгеном Клопотенком, але, як виявилося пізніше, вони просто дуже хороші друзі і Євген свого часу допоміг Златі впоратися зі стресом після розлучення. Сам чоловік надає перевагу вільним стосункам і не проти будувати їх одночасно з кількома дівчатами. Знаючи Злату – такий формат стосунків точно не для неї, тому прихильники виключили можливість її роману з кулінаром.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини