Даша Квіткова, Нікіта Добринін та їхній син Лев знову разом: “Холостяцька” родина возз’єдналася

На початку 2023 року Даша Квіткова та Микита Добринін оголосили про розлучення. Днями Квіткова опублікувала милі сімейні фото зі своїм колишнім.

Даша Квіткова вже тривалий час перебуває у статусі холостячки. Зі своїм колишнім чоловіком дівчина залишилася у хороших стосунках для спільного виханна сина Лева, який порівну проводить час з мамою і з татом. Квіткова розповідала, що один тиждень Лев живе з батьком, а інший тиждень – з нею. Таким чином вони мають час для свого особистого життя і син отримує однакову кількість уваги від обох батьків, не помічаючи того, що вони вже рік розлучені.

Варто зазначити, що колишні коханці не проводять разом час на спільних вечірках, але днями Даша Квіткова опублікувала кілька фотографій з Микитою Добриніним та спільним сином. Такими кадрами прихильники пари точно милувалися дуже довго і складно уявити, скільки позитивних коментарів про їхню родину отримала сама блогерка.

Даша Квіткова та Микита Добринін з сином Левом
Даша Квіткова та Микита Добринін з сином Левом

На знімках Микита тримає на руках Лева, а Даша Квіткова позує разом з ними для фото. На фоні новорічної ялинки сімʼя виглядає дуже згуртованою та люблячою. Складно сказати з першого погляду, що Даша та Микита вже майже рік знаходяться у статусі розлученої пари, а Микита вже знайшов собі нові стосунки.

Чутки про роман українського бізнесмена зʼявилися зовсім нещодавно. Як кажуть в Мережі, чоловік зустрічається з українською моделлю Чарою Хорив. Квіткова по-своєму відреагувала на такі чутки і заявила, що дуже рада за свого колишнього і для неї найголовніше в цій ситуації те, щоб він був щасливий. Сама ж Даша про своє особисте життя поки нічого не розповідає, але їй активно приписують романи з відомими чоловіками – Михайлом Заливако або Євгеном Таллером.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини