Володимир Дантес вирівняв кучері та похизувався стильним боб-каре як у Винника: “Для всіх, хто мені писав”

Відомий український артист Володимир Дантес неочікувано показався з новою зачіскою. Шоумен вирішив вирівняти свої кучері та вперше в житті з'явився на публіці з рівним волоссям.

Володимир Дантес, відомий український шоумен і телеведучий, активно веде особистий блог, де постійно ділиться свіжими фотографіями та цікавими розповідями про своє життя. Так, наприклад, нещодавно артист захотів поекспериментувати зі своїм волоссям і вирівняв його. Чоловік не зміг не поділитись результатами – фотографія з’явилась на сторінці артиста, що сильно здивувало його шанувальників.

Нова зачіска Дантеса

Так, у своєму Інстаграм-блозі Володимир Дантес розмістив свіжу фотографію, на якій продемонстрував, як виглядає з абсолютно рівним волоссям. Знаменитість показався на перукарському кріслі перед дзеркалом. Стильна стрижка боб-каре виглядала на відомому шоумені доволі дивно, адже шанувальники звикли бачити його з кучерявим волоссям. Проте, навіть така зачіска чудово підійшла чоловікові.

Шоумен і ведучий Володимир Дантес вперше в житті показав, як виглядає з рівним волоссям
Шоумен і ведучий Володимир Дантес вперше в житті показав, як виглядає з рівним волоссям

Варто нагадати, що відомий український шоумен вже багато років носить одну й ту саму зачіску. У знаменитості середньої довжини кучеряве волосся. Оскільки Володимир Дантес має дрібні кучері, він по-особливому доглядає за шевелюрою. Такий тип волосся не можна просто розчісувати, а тому декому з шанувальників артиста часом здається, ніби в нього занадто розпатлана зачіска.

З якою зачіскою Володимир Дантес зазвичай ходив, поки не вирішив поекспериментувати
З якою зачіскою Володимир Дантес зазвичай ходив, поки не вирішив поекспериментувати

Втім, знаменитість вже неодноразово пояснював, що не може нічого зробити зі своїми локонами. Так, Володимир Дантес укладає волосся спеціальними засобами, а тепер вирішив вперше в житті його вирівняти. Таким чином знаменитість ніби пожартував у відповідь на всі хейтерські коментарі щодо свого зовнішнього вигляду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини