Настя Каменських показала свою новорічну ялинку, якій не вистачає чоловічого плеча: “А де Льоша?”

Чутки про розлучення Насті Каменських з Потапом не мають меж. Днями зірка опублікувала фото на фоні новорічної ялинки, але знову без свого коханого чоловіка.

Настя Каменських та Потап у шлюбі вже цілий 4 роки. Стосунки пари стали справжньою несподіванкою для прихильників їхнього гурту, оскільки парочка тривалий час приховувала справжні почуття один до одного. Їхні стосунки можна було вважати казковими та ідеальними, але зараз ця казка руйнується через велику кількість чуток про їхнє розлучення.

Зіркове подружжя почали менше часу проводити разом. Настя відпочиває за кордоном, але без Потапа, який також перебуває за кордоном, публікує одинокі фотографії, на яких повинен був би бути присутнім Потап та ще багато чого іншого. Зараз триває активно підготовка до Нового року і жінка прикрасила ялинку, але знову без коханого чоловіка.

“Merry Christmas Everyone. Бажаю миру на землі та у серці! Нехай у кожного з нас буде більше моментів для радощів поряд з рідними та близькими людьми”, – підписала новий пост Настя Каменських.

Настя Каменських без Потапа нарядила новорічну ялинку
Настя Каменських без Потапа нарядила новорічну ялинку

Співачка опублікувала фотографію своєї зеленої красуні, але замість приємних компліментів та коментарів про ялинку, користувачі Мережі все активніше цікавляться, де ж зник її зірковий чоловік.

“А де Льоша?”, – пише один з прихильників.

На такі коментарі та будь-які інші згади про Потапа у соціальних мережах зіркова дружина не реагує. Подружжя вже неодноразово спростовували чутки про власне розлучення, але окреме часопроведення та небажання говорити один про одного у соціальних мережах ще раз переконують українську спільноту в тому, що в пари не все так ідеально, як здається на перший погляд. Прихильники переконані, що рано чи пізно зіркове подружжя розповість всю правду про їхні стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини