Як виглядають всі дочки Олени Мозгової і хто з них від Олександра Пономарьова: неймовірні красуні

Олена Мозгова — одна з небагатьох матусь, яким вдалося віртуозно поєднати виховання дітей та кар'єру. Знаменитість виростила трьох чарівних доньок і охоче ділиться фото зі своїми наступницями.

У світі шоу-бізнесу неабияк цікаво вивчати родинні взаємини, особливо, коли це стосується дітей відомих артистів. Однією з таких особистостей є продюсер Олена Мозгова, дочка покійного видатного композитора та співака Миколи Мозгового. Стежачи за її сторінками у соціальних мережах, ми зазвичай зустрічаємо молодшу доньку, Соломію, але що ж ми знаємо про старших дівчат та їхніх батьків?

Зоя: перлина-первісток

Старша донька Олени Мозгової, Зоя, народилася від першого шлюбу. Її мати рідко показує її в соціальних мережах, зберігаючи приватність своєї дочки. Проте, одного разу фанам пощастило: на сторінці у Facebook Олена Мозгова виклала зворушливе фото зі своїми дочками. Зазначимо, що батько Зої, Дмитро, загинув, коли дівчинці було всього чотири роки. На жаль, подальші подробиці залишаються поза межами публічного обговорення.

Олена Мозгова показала своїх дітей від різних чоловіків

Євгенія: благородна душа

Олена Мозгова показала своїх дітей від різних чоловіків

Друга донька, Євгенія, з’явилася у другому шлюбі Олени Мозгової, цього разу з відомим українським співаком Олександром Пономарьовим. Ця талановита молода леді успадкувала всю харизму від батька, але і витонченість від матері. Олександр Пономарьов виховував не лише свою біологічну дочку, але й Зою, прийнявши її, як рідну.

Олена Мозгова показала своїх дітей від різних чоловіків

Соломія: радісне світло майбутнього

Олена Мозгова показала своїх дітей від різних чоловіків

Молодша дочка, Соломія, народилася від третього шлюбу Олени Мозгової з Девідом Аксельродом. Її мати часто ділиться фото і моментами з її життя в соціальних мережах, показуючи, наскільки вона є щасливою та сповненою енергії. Здається, що маленька Соломія успадкувала не лише гармонію в родині, але й талант до вираження себе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини