Наталія Могилевська вперше показала своїх підрослих дочок зблизька: вдочерила справжніх красунь

Чимало українських знаменитостей відкрили серце діткам, які були позбавлені батьківської любові. Одна з таких — співачка Наталія Могилевська, яка показала своїх доньок.

Українська співачка та телеведуча Наталія Могилевська вразила своїх шанувальників не лише своїм талантом, але й несподіваною новиною – вона та її чоловік вирішили вдочерити двох дівчат. Артистка зробила зізнання під час новорічного випуску “Вечірнього Кварталу”.

Для багатьох фанатів артистки це виявилося сюрпризом, що співачка обрала такий шлях материнства, і це рішення вона взяла на фоні повномасштабного вторгнення. Цей вчинок демонструє не лише великодушність та бажання мати діток, але й сміливість ставати прикладом для інших.

Могилевська могла стати мамою у червні
Наталія Могилевська нарешті показала своїх дочок зблизька

Народжені серцем

Дві дочки, які тепер стали частиною сім’ї Могилевської, мають різний вік – одній, на момент вдочеріння, була 2 роки, а іншій — 10. За словами селебріті, ці дівчата – не просто сестри, вони мають особливий зв’язок. Фотосесія, на якій вона вперше показала світлину з доньками, розкрила ніжний образ спільного життя – сім’я в рожевих вбраннях обіймається, виражаючи безмежну любов та злагоду. Одна з дівчаток має розкішне чорняве волосся, а інша — справжній білокурий ангелик.

Наталія Могилевська нарешті показала своїх дочок зблизька

Наталія Могилевська вирішила зберегти обличчя та інші деталі щодо своєї нової родини у приватності. Вона підкреслила, що не бажає робити життя своїх діток публічним, намагаючись забезпечити їм максимальний ступінь захисту від непотрібної уваги та слави.

Причина цьому дуже проста та зрозуміла: дитячий травматичний досвід, який перенесли обидві дівчинки, вимагає особливого підходу та терпіння. Старша донька навіть декілька разів рятувала життя молодшій.

Спільно з чоловіком, Наталія Могилевська намагається створити для своїх дочок атмосферу безпеки та тепла, де вони можуть розвиватися та адаптуватися до нового життя в столиці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини