Як змінилися Анна та Ангеліна Завальські з гурту “Алібі” за 23 роки: впізнати їх фото важко, але можливо

Один із найпопулярніших гуртів 2000-х років продовжує виступати на сцені навіть зараз. Як сестри Анна та Ангеліна Завальські виглядають через більш як 20 років після початку кар'єри?

Анна та Ангеліна Завальські багато років тому почали свою сольну кар’єру. Нині знаменитості попри всі обставини активно продовжують випускати нові пісні та радувати шанувальників власною творчістю. За більш як 20 років кар’єри знамениті співачки неабияк змінились. Пригадуємо, як Анна та Ангеліна Завальські виглядали на початку 2000-х років і якими стали з часом.

Як зараз виглядають Завальські з Алібі

Хоча у професійній діяльності знаменитих сестер були перерви, коли вони на деякий час зникали з радарів і припиняли випускати нові пісні, шанувальники завжди про них пам’ятали. Так, найуспішнішими та найзнаковішими роками для них стали від 2001 до 2012. Тоді про молодих артисток знали чи не всі – вони були одними з найвідоміших співачок в усій країні.

Анна та Ангеліна Завальські з гурту Алібі на початку своєї кар'єри у 2000-х роках
Анна та Ангеліна Завальські з гурту Алібі на початку своєї кар’єри у 2000-х роках

З самого дитинства майбутні знаменитості виступали у фольклорних колективах, квартетах і гуртках. Пізніше почалась вже серйозніша сторінка в їхній кар’єрі – сестри почали співати разом на великій сцені. Найперший альбом гурту “Алібі” мала назву “Да или Нет”. Тоді майбутні шанувальники зірок одразу ж звернули увагу на амбіційний дует. Анна та Ангеліна Завальські сподобались публіці, що дало неабиякий поштовх їхній кар’єрі.

Як виглядають Анна та Ангеліна Завальські з популярного музичного гурту Алібі
Як виглядають Анна та Ангеліна Завальські з популярного музичного гурту Алібі

Після 2012 року знаменитості довго залишались осторонь професійної діяльності. Анна та Ангеліна Завальські приділили увагу собі, своїй родині та дітям. А ось 2021 року артистки вирішили повернутись до творчості та знову вийшли на сцену в легендарному дуеті. Щоправда, образи зірок змінились – тепер вони виглядають набагато стриманіше та спокійніше.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини