“Моя рідненька”: Ольга Сумська опублікувала архівні фото зі своєю покійною мамою та доньками

Ольга Сумська не часто показує фотографії своєї покійної матері, але днями зірка ностальгувала у соціальних мережах і вирішила поділитися спільними кадрами з мамою та своїми доньками.

Мама Ольги Сумської Анна Іванівна пішла з життя в 2022 році. Зірка дуже сумує за рідною людиною, тому час від часу публікує спільні фотографії у соціальних мережах, щоб ніколи не забувати найріднішу особу у своєму житті. Днями акторка поділилася архівним фото з мамою та своїми двома дорослими доньками.

“Моя рідненька, скучила. Обійняти, притиснути до серця, почути рідний голосок”, – написала Сумська в описі.

Ольга Сумська поділилася архівним фото з мамою
Ольга Сумська поділилася архівним фото з мамою

Також на фото присутня старша донька Ольги Тоня Паперна, яка досі перебуває в росії і будує там свою карʼєру акторки. Зірка ніяк не висловилася про повномасштабне вторгнення росії в Україну і обрала для себе стратегію мовчання. Сама Ольга Сумська каже, що Тоні дуже непросто жити там зі своїми дітьми та чоловіком, але час від часу в Мережі зʼявляються кадри щасливої родини після відвідування російських премʼєр.

Колеги Сумської скептично ставляться до такої поведінки рідної доньки акторки. Ігор Кондратюк, наприклад, порадив Сумській відмовитися від такої доньки, на що жінка відреагувала різко негативно – за її словами, вона не збирається відмовлятися від своєї рідної людини через те, що та живе в росії.

Як би там що не було, але Тоня Паперна жодним чином не натякає на своє повернення до України. Молодша донька сімейства навпаки проживає в Україні і намагається допомогти, чим може. Прихильники акторки кажуть, що саме молодша донька має бути прикладом для старшої, хоча майже завжди повинно бути навпаки. Чи повернеться Тоня Паперна до України – досі залишається невідомим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини