Наталія Могилевська вперше показала обличчя своєї молодшої дочки: справжній білявий ангелик (ФОТО)

Наталія Могилевська нарешті стала мамою, вдочеривши двох прекрасних сестричок. Знаменитість намагалася тримати це у таємниці, але у сучасному світі це не можливо.

Світ шоу-бізнесу став свідком несподіваного зізнання Наталії Могилевської, яка понад рік тримала в таємниці подробиці свого сімейного життя. Лише у кінці 2023 артистка вирішила розповісти про своїх прийомних дочок, двох сестер, що ще більше загострило інтригу вокруг її особистого життя. Також артистка повідомила, що вийшла втретє заміж. Обранця, як і своїх наступний співачка ретельно приховує від чужого ока.

Наталія Могилевська нарешті показала своїх дочок зблизька

Артистка, яка завжди дотримувалася строгої приватності, утримувалася від публічного обговорення теми всиновлення та виховання сиріт. Для захисту приватності своїх дітей, зірка навіть уникатиме показувати їхні обличчя на фотографіях, часто демонструючи їх виключно зі спини. Це рішення було прийнято не просто так, адже тема усиновлення є дуже чутливою і для новоспечених батьків, і, тим паче для малят, які знайшли нову родину. Тим паче, що селебріті зазначала: у її донечок — дуже непроста доля та їм потрібен був час, щоб адаптуватися до нової сім’ї.

Однак нещодавно в соціальних мережах, а саме у Тік Току, з’явилося відео, на якому Могилевська тримає на руках біляву дівчинку, що, ймовірно, є однією з її дочок, на думку прихильників. Це відкриття викликало хвилю здивувань серед шанувальників, які вперше змогли побачити обличчя можливої дочки знаменитості. Інші прихильники вважають, що все ж таки відео є постановкою.

Наталія Могилевська засвітила ймовірну дочку

Спроби дізнатися більше про сімейне життя Наталії Могилевської поки залишаються невдалими, але фанати продовжують захоплено слідкувати за кожним новим відкриттям в житті улюбленої артистки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини