Як виглядає та чим займається єдиний син Дмитра Коляденка не від Іри Білик: дужий красень з бездонними очима

Як виглядає єдиний син яскравого хореографа Дмитра Коляденка? Розповідаємо про життя дитини знаменитості, який, схоже, вже скоро перевершить свого тата.

Нещодавно на публіці з’явився Пилип Коляденко, син відомого музиканта Дмитра Коляденка та відомої хореографки Олени Коляденко. Зазначимо, що молодий чоловік привертає увагу не лише своїм славнозвісним прізвищем, але й за власними талантами та амбіціями.

Разом з мамою він взяв участь у подкасті Олени Кравець на YouTube. В ефірі розмови, схоже, розкриються не тільки родинні аспекти, але й особистість молодого чоловіка. Це стало своєрідним відкриттям для шанувальників, адже Пилип не часто буває на гучних медійних інтерв’ю.

Хореографка Олена Коляденко показала дорослого сина від Дмитра Коляденка

Що відомо про життя сина Дмитра Коляденка?

Перш ніж розпочати сольну кар’єру, Пилип був відомий як співавтор гурту “Kadnay”. Його творча співпраця призвела до створення численних хітів, які здобули популярність в Україні та за її межами. Останнім часом увагу публіки привертає новий музичний проєкт Коляденка молодшого під назвою “Phil It”.

Музична дорога та освіта

Хореографка Олена Коляденко показала дорослого сина від Дмитра Коляденка

Народився Пилип у квітні 1993 року в сім’ї, яка була занурена у світ шоу-бізнесу. Здавалося, що його доля вже напередодні визначена, проте він вирішив піти власним шляхом. Після закінчення школи, попри бажання батька, Пилип вступив на факультет журналістики одного з київських університетів.

Відзначимо, що вибір молодого Коляденка не лише не відповідав батьківським планам, але й був спрямований на зовсім іншу сферу. Проте музика виявилася потужнішою за будь-які очікування. Спробувавши себе в створенні треків, хлопець поступово зайняв своє місце в музичній індустрії.

Особисте життя та таємниці

Незважаючи на свою публічність Пилип Коляденко воліє тримати своє особисте життя подалі від медійного простору. Мало відомо про його особисті відносини та обраниць. Ця таємничість надає йому додаткового шарму в очах шанувальників, які прагнуть дізнатися більше про талановитого артиста.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини