Леся Нікітюк розповіла про реальні почуття до Ольги Полякової: телеведуча оприлюднила поцілунок зі співачкою

Леся Нікітюк ніколи не розповідала про свої стосунки. Зірка вирішила перервати мовчання і зізналася у своїх почуттях Олі Поляковій, оприлюднивши спільний поцілунок.

Леся Нікітюк заслужено вважається однією з найголовніших холостячок країни. Про свої стосунки зірка розповідала лише незначні подробиці, але ніколи не говорила про якогось конкретного чоловіка в її особистому житті. Прихильники зірки вже втомилися чекати, поки Леся зробить сенсаційну заяву і розповість про свої серйозні стосунки з симпатичним обранцем.

Однак замість того, щоб наважитись на стосунки з чоловіком, Леся Нікітюк вирішила піти іншою стороною. Телеведуча зізналася у своїх почуттях Ользі Поляковій, оприлюднивши палкий поцілунок зі співачкою.

“Я пережила три засоси з Поляковою! Тому коли побачите нас разом на сцені – не спішіть кричати гірко, четвертого я не переживу! Люблю!”, – пише Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк показала поцілунок з Поляковою
Леся Нікітюк показала поцілунок з Поляковою

Звісно, поцілунки двох зірок на камери були зроблені не через сильні почуття один до одного. Це більше для хайпу та нових інфо приводів, які залюбки опублікують українські ЗМІ. Ні для кого не секрет, що Оля Полякова вже 20 років заміжня за Вадимом Буряковським, з яким вони виховують двох дітей, а сама Леся тривалий час без стосунків.

Подейкували, що Леся Нікітюк могла б стати новою “Холостячкою-3”. Зірка неодноразово зʼявлялася у відео-анонсах каналу СТБ та на особистій сторінці Григорія Решетніка, який вже багато років є незмінним ведучим шоу. Прямого підтвердження цьому поки немає, але прихильники Лесі Нікітюк переконані, що вона ідеально підходить на роль нової “Холостячки”. Правда це, чи ні – дізнаємося після виходу офіційного анонсу нового сезону любовного проєкту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини