Анна Трінчер після розлучення з чоловіком показала сміливі фото в корсеті: Волошин тепер кусає лікті

Анна трінчер та її екс-чоловік Олександр Волошин нещодавно оголосили новину про своє розлучення. Після офіційного підтвердження розриву відомої пари Анна показалася прихильникам з іншого боку.

Анна Трінчер та Олександр Волошин були разом 2 роки. Пара пережила багато щасливих подій, сварок та хейту у свій бік, але все ж прийняли рішення розлучитися. Поки Волошин активно намагається знайти Трінчер заміну – вона показує в Мережі свою жіночність, яку до цього мало хто міг в ній розгледіти.

На фото, які опублікувала співачка, можна побачити стильний корсет в пастельно-білому кольорі, який ідеально підкреслює фігуру дівчини. Виріб з надтонкої та невагомої тканини повністю повторює вигини тіла співачки і від неї просто неможливо відірвати погляд. Такий корсет ідеально підходить для того, щоб одягнути його під сукню, або зробити коханому несподіваний сюрприз. Щоправда, колишньому коханому Анни залишається лише кусати лікті, переглядаючи такі цікаві кадри.

Анна Трінчер показала сміливі фото в корсеті
Анна Трінчер показала сміливі фото в корсеті

“Волошин нервно викурює сигарети одна за одною”, – пишуть прихильники Трінчер.

Зовсім нещодавно екс-чоловік Трінчер розповів про те, що він намагався спілкуватися з іншими дівчатами вже після розлучення з Анною, але знайти їй заміну буде дуже складно і майже неможливо, оскільки, на думку блогера, дівчата не “дотягують” до рівня розвитку Анни Трінчер, тому він дещо розчарований у протилежній статі. Сама Трінчер не розповідає про плани на своє особисте життя, але судячи з її інстаграму можна зрозуміти, що дівчина вирішила більше часу присвятити собі та своїй карʼєрі, а не пошуку нового боранця, з яким хотілося б провести життя.

Анна Трінчер показала сміливі фото в корсеті
Анна Трінчер показала сміливі фото в корсеті

Попри те, що розлучення стало сильним ударом для неї, вона тримається і намагається спрямувати свою енергію та емоції в більш позитивне русло – в музику.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини