Олена Мозгова оприлюднила цікаве фото – показала, який мала вигляд в 21 рік: чорне каре та яскравий макіяж

Українські зірки частенько пригадують своє минуле, публікуючи фотографії у соціальних мережах. Олена Мозгова також вирішила показати прихильникам себе в 21 рік.

Олені Мозговій зараз 49 років, але це не заважає зірці “пірнати” у своє минуле і показувати прихильникам, як вона виглядала в молодості. Днями продюсерка поділилася своєю архівною фотографією і показала, який вигляд Олена мала в 21 рік. Варто зазначити, що з того часу в зовнішності зірки мало що змінилося.

“21…”, – підписала фото Мозгова.

В молодості зірка носила стильне каре та любила наносити виразний темний макіяж, що досить характерно для тих років. Усміхнена, щаслива та задоволена від життя – саме так можна описати молоду Олену на архівному знімку.

Олена Мозгова поділилася архівним фото
Олена Мозгова поділилася архівним фото

Днями Олена поділилася цікавими подробицями зі свого особистого життя. Прихильниця зірки попросила у неї поради про стосунки. Дівчина поцікавилася, що робити, якщо партнер привселюдно принижує свою кохану жінку або дозволяє собі піднімати на неї руку. На таку ситуацію Мозгова відреагувала різко негативно і сказала, що таким чоловікам не місце поряд з жінками, які мають до них якісь почуття. Ба більше, як виявилося, Олена й сама була у таких стосунках, тому налаштована категорично проти подібних відносин.

“Хочу вам сказати, що жити з чоловіком, який піднімає на вас руку і принижує – не можна! Я сама проживала з таким чоловіком і не варто відкладати розлучення! Починайте жити новим життям”, – порадила зірка.

Хто саме був тим загадковим абʼюзером в житті продюсери – вона говорити не стала. Відомо, що жінка вже 4 рази була заміжня: за хокеїстом Валентиною Олецьким, чоловіком на імʼя Дмитро, співаком Олександром Пономарьовим і зараз жінка у шлюбі з девізом Аксельродом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини