Як виглядає дочка Мохаммада Захура, яка витіснила Камалію у найскладніший момент: на обличчі видно все

Співачка Камалія розкрила всі карти свого розлучення, а головне розповіла, хто ж не дав її родині спокійно жити. Як виглядає її падчерка, яка і стала на шляху до щасливого сімейного життя зірки?

Розлучення Камалії досі лишається однією з найбільш обговорюваних тем. Зірка не так давно наважилася розповісти подробиці та вказала на особу, яка витіснила її з родинного кола Мохаммада Захура.

Одвічна тема: батьки і діти

Ще рік тому артистка оголосила про своє розлучення з Мохаммадом Захуром, проте тримала деталі в секреті, прагнучи зберегти хоча б частину свого особистого життя приватною. Але тепер стало відомо, хто став причиною їхнього розриву.

Це не інша жінка, як багато хто міг би припустити, а дочка Захура від першого шлюбу – Таня. Співачка розповідала, що одразу відчула неприязнь з боку падчерки, що створювало напругу у їхньому родинному житті. Цікаво, що навіть спільних фото у знаменитості з Тетяною не було, хоча її брат Арман, видно був не проти зробити знімки з новою обраницею тата. Ось, як виглядає пасинок Камалії.

Камалія розповіла про падчерку, яка розлучила її з чоловіком

А ось, власне і пасербиця співачки.

Камалія розповіла про падчерку, яка розлучила її з чоловіком

Під час початку повномасштабної війни, коли маєток Камалії в Бучі опинився в окупації, вона стояла перед вибором: залишатися в Україні чи їхати до Лондона, де жила Таня. Але навіть тоді артистка не зважилася на переїзд до будинку, де відчувала себе чужою.

Камалія не раз намагалася знайти порозуміння з дитиною від першого шлюбу коханого, але щоразу зустрічала холодне приймання. Врешті-решт, це вплинуло на її стосунки з чоловіком. Вона сподівалася на його підтримку, але замість цього залишилася самотньою, не відчуваючи себе захищеною у власній родині. Ну, і на додачу власні діти селебріті почали розповідати, як Таня хотіла обрізати їм волосся і це стало крапкою для зірки.

Популярне

Подібні новини