Мертві бджоли не гудуть, й орки теж: вусатий український співак Зібров переспівав свій хіт через 30 років

Відомий український співак Павло Зібров презентуватиме новий кавер на свій безсмертний хіт "Мертві бджоли". Тепер ця пісня відповідає нашим реаліям та стала трохи актуальнішою.

30 років тому зірка українського шоубізнесу Зібров випустив пісню, що стала хітом. Нею були рядки з вічно молодої композиції “Мертві бджоли”. Незабаром співак випустить оновлену версію легендарної пісні, де трохи змінить слова. Тепер там буде так: “Мертві орки не гудуть”. Народний артист України переробить пісню, замінивши бджіл на війська країни-агресора.

Цю цікаву ідею співак повідав в ефірі шоу, прокоментувавши, що це спало йому на думку, коли він пив чай зі своєю сім’єю.

Новий хіт від відомого співака Павла Зіброва
Новий хіт від відомого співака Павла Зіброва

“Цю пісню я з Юрієм Рибчинським написали разом аж у 90-і роки. Проте вона жива й досі. Думаю це через її оптимізм. Тому тепер ми трохи змінили її, зважаючи на події в Україні. Це сталось, коли ми вечеряли в сімейному колі – я, моя дружина, донька й зять. Я звертаюсь до них: “А давайте “Бджоли” переробимо. Щоб ці рядки перетворилися на “мертві орки не гудуть”. Ідея зачепилася нам і ми почали обдумувати її”, – поділився Зібров.

Прем’єра каверу на легендарний хіт буде за декілька тижнів. Зазначимо, що замість кліпу співак готує мультфільм, де він буде в героїчному образі “Зібрембо”. Його персонаж буде зображений з нагрудним тризубом, пов’язкою на голові і зброєю у руках. Але не звичайною, а спеціальною: вона стрілятиме бджолами.

Павло Зібров незабаром презентує новий кавер на свій легендарний хіт

Павло Зібров незабаром презентує новий кавер на свій легендарний хітТеж зазначимо, що Павло Зібров поділився тим, що активно підтримує Україну. Він проводить доброчинні концерти, що проводить по всьому світові. Українська знаменитість уже відвідав з виступами Іспанію та Америку, а незабаром поїде в Чехію. Сам співак зазначає, що під час його виступів люди найчастіше просять виконати пісню “Хрещатик”, яку Зібров так само створив 30 років тому з композитором Юрієм Рибчинським.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини