На допомогу Україні: Андрій Данилко виставив на аукціон легендарний Rolls-Royce Фредді Мерк’юрі

Більшість українських артистів наразі активно підтримують рідну країну: і проводять доброчинні концерти, й організовують усілякі аукціони, і навіть віддають ледве не найцінніше — усе, аби наблизити перемогу України.

Таким яскравим прикладом відданого своїй державі артиста є Андрій Данилко, більшості відомий як Вєрка Сердючка. Цього разу на кону легендарне авто з особистої колекції співака. На аукціон Сотбі Данилко виставив феєричний Rolls-Royce світової зірки Фредді Мерк’юрі.

Артист вирішив віддати цей автомобіль на доброчинність, адже коли, як не зараз, нашій країні потрібні допомога та підтримка.

Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску до останнього подиху був улюбленим автомобілем соліста британського рок-гурту Queen. Нині цей експонат перетвориться на центральний лот одного з найбільш авторитетних світових аукціонів Sotheby’s у Лондоні. Це відбудеться п’ятого листопада. Початкова вартість цього легендарного лота визначена в розмірі від 20 до 30 тисяч фунтів стерлінгів.

Rolls-Royce, який належав Фредді Мерк'юрі
Rolls-Royce, який належав Фредді Мерк’юрі

На що підуть кошти з продажу автомобіля?

Зірковий продюсер поділився, що його рішення продати цей автомобіль пов’язане лише з тим, що він знайшов ще один спосіб отримати гроші для України, адже всі виручені кошти перерахують на підтримку нашої держави у повномасштабній боротьбі проти країни-агресора. Усі кошти, що надійдуть з продажу автомобіля-легенди, направлять на побудову центру реабілітації та протезування для дітей і дорослих, які отримали поранення унаслідок дій армії країни-агресора.

Нагадаємо, що український співак та продюсер купив цей автомобіль ще декілька років тому. Він хотів передати придбаний раритет до музею гурту Queen, який був улюбленцем мільйонів, чи залишити його як експонат в Україні. Однак, Андрій Данилко усвідомив, що саме продаж цього авто матиме значно більше користі для України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини