Колишня дружина Тараса Цимбалюка пішла на шоу Холостяк у пошуках кохання. Як відреагував її ексчоловік?

Прем'єра 12 сезону шоу Холостяк відбулась 28 жовтня. Перед цьогорічним Холостяком постали 19 молодих та впевнених жінок, які захотіли поборотися за серце молодого бізнесмена. Серед них була й Вікторія Варлей, колишня дружина Тараса Цимбалюка. Звісно, відомий актор не залишився осторонь та прокоментував вчинок ексдружини.

Тепер Вікторія бореться за серце успішного підприємця, який займається орендою елітної нерухомості у США. До того Варлей була в стосунках з відомим українським актором Тарасом Цимбалюком.

Про цей досвід Вікторія розповіла ще під час першої вечірки на шоу. Вони закохалися та почали зустрічатися після спільних зйомок у серіалі “СуперКопи”, але цим стосункам не судилося продовжуватися та перерости в щось більше.

Вікторія Варлей і Тарас Цимбалюк
Вікторія Варлей і Тарас Цимбалюк

У новому випуску Холостяка Вікторія Варлей поділилася:

“Ми сходилися та розходилися три роки. Коли ви обоє у сім’ї – актори, то це велика проблема. Це той момент, коли тобі доводиться грати скрізь: і на сцені, і на екрані та навіть удома”.

Як прокоментував Тарас Цимбалюк участь колишньої дружини в новому сезоні Холостяка?

На своїй сторінці в Instagram Вікторія опублікувала декілька світлин з першої церемонії троянд. Під постом ексчоловік акторки написав: “Шкода, що тебе виженуть у третьому випуску”. На що Варлей відповіла, що більше нічим секретним не буде ділитися з Тарасом. Та на емоціях назвала його мавпою.

Випадковий спойлер чи щось більше?
Випадковий спойлер чи щось більше?

Тарас Цимбалюк залишив коментар і під іншим дописом Вікторії, де на світлині вона з’явилася у першому випуску телешоу Холостяк у гарній білій сукні. Відповіддю акторки стали слова, що вона не забула згадати й про свого ексчоловіка на проекті.

Відповідь Вікторії на коментар її ексчоловіка під одним із дописів
Відповідь Вікторії на коментар її ексчоловіка під одним із дописів

Зазначимо, що 37-річна акторка, відома своїми ролями в таких картинах, як: “Істальгія”, “Зустріч однокласників” та “СуперКопи”, відверто призналася у новому сезоні шоу, що вона втомилася грати себе, а хоче, щоб їй доводилось грати лише в театрі та кіно й показати світові себе справжню.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини