“Саме завдяки Алексу”: фаворитка нового Холостяка-12 заінтригувала вагітним фото, за яке вдячна Топольському

Одна з улюблених учасниць Алекса Топольського в шоу Холостяк-12 у першому випуску стала вдруге мамою. Чому вона згадує про головного Холостяка країни?

Два дні тому шанувальники дочекалися на другий випуск улюбленого шоу Холостяк-12. І, як не дивно, цей епізод також трохи приправлений скандальністю та моментами, які інтригують.

Нагадаємо, що холостяк попрощався у другому випуску з шістьма дівчатами одразу. Одна з них, яка покинула проект на другому тижні, почала звинувачувати організаторів телешоу в тому, що там були жорстокі умови перебування. Друга дівчина сколихнула всю мережу власною світлиною, де вона хизується своєю другою вагітністю. Усе б нічого, але завдячує вона цьому саме Алексу Топольському.

Анастасія Анісімова - учасниця Холостяка-12
Анастасія Анісімова – учасниця Холостяка-12

Йдеться про Анастасію Анісімову, яка отримала в Холостяку-12 білу троянду, якій можна загадувати бажання, першою серед інших дівчат. 24-річна дівчина на власній сторінці в соціальних мережах опублікувала декілька своїх вагітних світлин та миле фото ніжок немовляти.

Чому за це Анастасія вдячна Алексу?

“Я отримала головний приз. Мій холостяк, моє кохання і найцінніше — наше дитя. Історія нашої любові виникла завдяки цьому проекту. Й Алексу Топольському є за що подякувати”, – поділилася дівчина під дописом на своїй інстаграм-сторінці.

Як можна зрозуміти з підпису, Анастасія завдячує “Холостяку-12” за те, що після цього шоу вона знайшла справжнє та щире кохання.

Також дівчина відверто ділиться на своїй сторінці, що зараз вона зі своїм обраним у гармонійних та чудових стосунках, про які можна тільки мріяти. Вони неймовірно сильно люблять одне одного.

Якщо судити по публікаціях колишньої учасниці проекту, то вона є мамою двох милих діток ще з серпня цього року. Про це свідчить допис на її інстаграм-сторінці з фотографією дитячих ніжок, де в підписі Анастасія поділилася:

“Нарешті твої маленькі ніжки я можу тримати у своїх руках. Та найголовнішим є те, що ми разом. Ти мило сопиш на моєму животі, тому я найщасливіша жінка на цьому світі”.

Та сама фотографія милих ніжок немовляти з інстаграму дівчини
Та сама фотографія милих ніжок немовляти з інстаграму дівчини

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини