Донька Олени Кравець з “Кварталу 95” зробила наймоднішу зачіску 2022 року: чубчик-шторка в тренді

Модна зачіска на молодій дівчині Марії Кравець, доньці Олени Кравець з "Кварталу 95" виглядає неймовірно, ніби цей тренд і був створений саме для неї. Детальніше на фото нижче.

Марія Кравець активно веде свій особистий блог у соціальних мережах. У ньому вона постійно ділиться новинами про своє цікаве життя, танцює, подорожує та ділиться змінами у своєму іміджі.

Одразу після виходу з салону краси дівчина похизувалася у соцмережах трендовим чубчиком цього року та підрівненими кінчиками. Кадри з відео про зміну образу 19-річної доньки Олени Кравець одразу розлетілися в різних ЗМІ.

Марія Кравець з новою зачіскою
Марія Кравець з новою зачіскою

Старша донька відомої української акторки та комедійниці має довге волосся темного каштанового кольору. Щоб воно лягало гарними шарами одне на одного, дівчина зробила драбинку та обрізала чубчик-шторку. Результат виявився чудовим, адже обличчя Маші Кравець виглядає більш обрамленим та витонченим.

Кому личитиме ця трендова зачіска?

Зазначимо, що така зачіска — універсальний тренд цього сезону, адже вона підходить усім жінкам та дівчатам незалежно від типу волосся (густе чи тонке), форми обличчя та віку.

Приклад трендової зачіски чубчик-шторка
Приклад трендової зачіски чубчик-шторка

Каскад з чубчиком-шторкою взагалі чудовий варіант для жінок від п’ятдесяти років, якщо ви хочете й надалі мати довге волосся, але так, щоб це було стильно та красиво. Пасма волосся, що обрамлятимуть контури вашого обличчя, можуть дуже вміло приховати певні недоліки. Наприклад, обвислий овал обличчя чи зморшки на лобі і в кутиках очей. Це допоможе вам трохи помолодшати, прибравши декілька років, та зробити ваше обличчя значно худішим та вужчим.

Також звернемо вашу увагу, що варіант зачіски у вигляді такого чубчика-шторки чудово поєднуватиметься з класичним, подовженим чи градуйованим каре. Також таке рішення – це гарний варіант для зачіски шегі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини