Огнєвіч отримала запрошення на весілля від учасника “Холостячки-2”: мріяла заміж сама, а виходить Хветкевич

Учасниця проєкту "Холостячка-2" несподівано отримала запрошення на весілля одного з претендентів на її серце. Що це - добрий жест волі, чи помста?

Злата Огнєвіч –  українська співачка та телеведуча, учасниця наймасштабнішого пісенного конкурсу “Євробачення-2013” та народна депутатка України від радикальної партії розповіла, що її навесілля запросив один з учасників проєкту “Холостячка-2”. Цим чоловіком став Андрій Хветкевич, який збирається зіграти весілля з неочікуваним партнером.

4 серпня Андрій опублікував фото з двома обручками, але не повідомив, кому ж він зібрався зробити пропозицію руки та серця. Через декілька тижнів Андрій виконав камінг-аут (зробити камінг-аут – відкритися, розповісти секрет, “вийти з шафи”) та розповів, що весілля буде з колумбійцем Фелліпе. Відомо, що Андрій був з ним у відносинах й до участі у проєкті, але до Злати у нього були щирі почуття, за які він вдячний.

Як сказав сам Андрій, його мама дуже здивувалася такому вибору свого парнера, але прийняла це з гідністю, поважаючи вибів сина.

Коли Злата отримала запрошення на весілля, вона відразу поділилась цією новиною з підписниками у своїй соціальній мережі. Окрім запрошення, були ще й подарунки для дівчини.

“Повернулась додому і на мене чекала новина. Буду готуватись до весілля в Мексиці”, – радісно написала Злата під фото.

Скрін з сторінки Злати
Скрін з сторінки Злати

Співачка розповіла, що весілля буде 1 травня і дуже зраділа, що в Андрія все добре.

“Ну, що я можу сказати, я така рада! Чому травень не завтра??? Як показує досвід, від емоційного свавілля нас може врятувати лише кохання. Андірю, я щиро радію за тебе і обов’язково приїду, щоб особисто привітати тебе з цим днем”, – розповідає Злата.

Скрін з сторінки Злати
Скрін з сторінки Злати

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини