Спочатку Каменських, потім Позитив і Дорофєєва, а тепер Мішель Андраде: чому від Потапа тікають виконавці

Співаки один за одним припиняються працювати з Потапом. На цей раз від співпраці відмовилася й Мішель Андраде, дівчина розповіла, що стало причиною такого рішення.

Співпрацю з Потапом припиняють багато артистів. Спочатку про розпад дуету оголосила Настя Каменських, потім Надя Дорофєєрва пірнула у вільне плавання, слідом за нею Позитив, а тепер таку заяву зробила й Мішель Андраде.

Українська співачка та колишня учасниця центру MOЗGI Entertainment Мішель Андраде повідомила, що більше не співпрацює з Потапом. Співачка розповіла, як вона наважилась на таке рішення:

“Через війну я про це навіть серйозно й не замислювалась. Якось саме. Я вважаю, що це якраз дуже вчасно, те, що мені потрібно”, – говорить Мішель.

Мішель займається сольною кар'єрою
Мішель займається сольною кар’єрою

Також Мішель розповіла, що вона дуже активно займається своєю сольною кар’єрою і всі справи регулює самостійно з власною командою. Їй це подобається.

“Зараз в мене є своя команда, я роблю помилки, ми їх обдумуємо та виправляємо. Я рухаюсь самостійно по власному курсу. Раніше мене направляли як маленьку дитину і казали, як буде краще. Я навіть не дуже замислювалась над цим всім. Потрібно танцювати – танцюю, потрібно співати – співаю. А треба думати, а не просто робити, що кажуть”, – пояснює співачка.

Наразі вона проживає в Варшаві разом зі своїми подружками, винаймують там квартиру. Про Україну співачка не забуває – Мішель каже, що вона кожні два тижні приїздить до України. Співачка також повідомила, що планує залишитись у Варшаві до весни.
Нещодавно Андраде анонсувала свій новий альбом, який буде випущений повністю українською мовою. Він називається “Не приховане”. Створення композицій відбулося спільно з музикантом Володимиром Мажорою.

Популярне

Подібні новини