Обіймається не з Топольським: учасниця Холостяка-12 Олександра Мудра сколихнула Мережу фото з новим чоловіком

Учасниця 12 сезону шоу про пошук кохання "Холостяка" Олександра Мудра, яка може здобути перемогу та серце Алекса Топольського, засвітилася в обіймах іншого чоловіка. Хто він?

Олександра Мудра бере участь у 12 сезоні проекту про пошуки кохання “Холостяк”. Цілком імовірно, що вона може перемогти. Проте, попри це, дівчина опублікувала в сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram провокаційний знімок, де вона – в обіймах іншого чоловіка.

Ним виявився Макс Чмерковський, який є хореографом та американським чемпіоном з латинських танців. Найцікавіше, що він був першим учасником шоу “Холостяк”.

Нагадаємо, що тоді, у першому сезоні проекту про пошук кохання, Макс обрав Олександру Шульгіну, проте, у них не склалося. Нині в Шульгіної є коханий чоловік, якого вона називає Суперменом. Також у пари є донька.

У 42-річного Максима Чмерковського також є сім’я. Його дружина — 36-річна професійна латиноамериканська танцівниця Пета Маргатройд. У них є син — 5-річний Олександр.

Місце та мета зустрічі колишнього холостяка Макса Чмерковського, одягненого в худі та джинси, та учасниці 12 сезону шоу “Холостяк” Олександри Мудрої, яка вдягла для цього образу укорочений светр із зображенням пустелі та чорні джинси, невідомі. Однак, дівчина підписала світлину, де вони тепло обіймаються, у сторіз на своїй інстаграм-сторінці так:

“Українська їжа об’єднує людей”.

Зліва - Макс Чмерковський обіймає Сашу Мудру, справа - сім'я Максима
Зліва – Макс Чмерковський обіймає Сашу Мудру, справа – сім’я Максима

Ким є Олександра Мудра та про скандали навколо учасниці

25-річна мешканка Харкова наразі безробітна. Вона займається спортом, медитаціями та духовними практиками. Оскільки дівчина переїхала до Америки та активно ділиться відео та світлинами свого життя звідти в соціальних мережах, то шанувальники шоу приписують імовірну перемогу саме їй, адже холостяк Алекс Топольський живе в Майамі, у США.

Нагадаємо, що саме з Сашею в Алекса Топольського відбувся перший поцілунок на шоу.

Також у 3 випуску 12 сезону проекту “Холостяк” дівчата жалілися на зверхню поведінку тогочасної господині будинку. Вони зазначали, що Олександра Мудра змушувала їх готувати їй щоранку вівсянку та робити масаж.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини