“Лялечка”. Сопонару сфотографувалась великим планом і тепер нагадує Барбі

Українська комедійна акторка Ірина Сопонару вразила своїх шанувальників фотографіями у вишуканій спідній білизні, де вона нагадувала Барбі, що трохи подорослішала.

Комік Ірина Сопонару опублікувала фотографії на честь свого 35-річчя, де вона позує у цікавому образі, що може нагадувати Барбі, яка трохи подорослішала.

На цих світлинах акторка дійсно перетворилася на лялечку: яскравий макіяж, рожеве волосся, що нагадує цукрову вату. Проте весь образ не був схожим на типову дитячу ляльку Барбі. Дівчина позувала в розкішній білизні бордового кольору.

Також Сопонару показала свою гарну фігуру. Яскравою деталлю стала прикраса на животі, яка доповнює образ артистки.

Ці фото Ірина опублікувала до свого Дня народження, аби подякувати шанувальникам за їхні теплі привітання. Однак вони на цьому не завершилось, адже й під цим дописом посипалися нові привітання та компліменти зовнішньому вигляду мисткині. Понад 300 коментарів та 18 тисяч вподобайок. Так “вітали” Ірину зі святом її фанати.

Ірина Сопонару стала лялькою з величезною головою

Відома комедійна акторка Ірина Сопонару у своєму доробку має ще один ляльковий досвід, який помітно відрізняється від попереднього. Якщо тоді дівчина хизувалася своєю фігурою та красивою білизною на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, то цього разу глядачі її навіть не впізнали.

Комік взяла участь у телевізійному шоу про секретні перевдягання “Маскарад”, де перетворилася на ляльку з величезною головою.

Як зазначає Сопонару, вона навіть боялася зайве телефон дістати — настільки все було таємно. Але вражень у неї багацько, а спробувати себе в такій ролі було просто її мрією.

Також вона подякувала команді, що створила цей чудовий образ.

Однак, попри такий цікавий образ, більшість шанувальників зазначають, що все ж таки впізнали улюблену акторку:

  • “Я тебе впізнала”.
  • “Я одразу тебе впізнала, красуня”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини