Найрідніші у світі: Аліна Гросу вперше за стільки часу показала батьків в Україні, які підтримують співачку

Після того, як коханий співачки засвітився на кінопрем'єрі у Москві, в Аліни Гросу почався не найкращий період. Але поруч з нею опинилися батьки, які підтримали доньку. За що вона оприлюднила їхнє фото зі зворушливою подякою.

Близько місяця тому колишній коханий відомої 27-річної української співачки Аліни Гросу засвітився на прем’єрі фільму в Москві. Це позначилось на співачці не найкращим чином, адже після такої новини на сторінках у соціальних мережах Аліни почали з’являтися сумні пости.

Поки шанувальники зірки обговорюють її імовірний розрив з російським актором Романом Полянським, виконавиця присвятила цілий пост своїм батькам. Оскільки можливість побачити її найрідніших на сторінках у соціальних мережах дівчини випадає нечасто, фанати не змогли пройти повз.

Від 24 лютого співачка перебуває з батьками в рідному місті Чернівцях. І найбільш імовірно, що в такий складний час, коли Аліна Гросу перенесла операцію, про причини якої не повідомляє, а її коханий утік до сусідньої країни, поруч опинилися її батьки, які невпинно підтримують доньку.

Допис співачки, який вона присвятила батьками

На світлині допису, який Аліна Гросу опублікувала на власній сторінці в соціальній мережі Instagram, співачка обійняла своїх батьків — колишнього депутата Михайла та маму Ганну. Цим вона показала, що вона поруч з рідними в Україні, коли її колишній коханий Роман Полянський поїхав у сусідню державу.

Також в описі до фотографії співачка присвятила батькам віршовані рядки, у яких розповіла, що обійми та підтримка найрідніших у таку мить безцінні.

Про коханого Гросу, який засвітився у Москві

Нагадаємо, що нареченого відомої української співачки наприкінці жовтня помітили на прем’єрі кінострічки “Петрополіс” у столиці сусідньої країни. Туди він прийшов з донькою Марфою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини