Оля Цибульська приховувала свого чоловіка 20 років і вперше показала кумедне відео з ним: як він виглядає

Ольга Цибульська опублікувала відео з своїм чоловіком, де вони розіграли сценку з реального життя у жартівливій манері. Чоловік з радістю підтримав ідею дружини.

Співачка Ольга Цибульська опублікувала відео з своїм чоловіком, де вони розіграти сценку ревнощів. Чоловік не став ховатися від камери і підтримав кохану дружину у цій веселій ідеї.

“Коли якась к*рва привіталась з ним у магазині, і ти досі не можеш забути”, – написала Ольга.

Підписники відреагували зі сміхом та знайли себе у цьому відео:

  • “Щойно була така ситуація, коли консультантка в магазині мене проігнорувала, натомість моєму чоловікові насипала купу порад!”
  • “Ха-ха, які ви класні, тролити свого чоловіка впродовж дня – найкращий антистрес!”

До слова, співачка 20 років тримала в секреті свого чоловіка. Лише під час війни стало відомо, як виглядає її партнер. Побачивши його вперше, підписники в один голос порівняли його з Г’ю Джекманом, що зіграв Росомаху. Компліментами його засипали з ніг до голови. Користувачі соціальних мереж писали, що він неймовірний красень.

  • “Думали, що ви з Дзідзьо, а тут Росомаха!”,
  • “Мені ж не одній здається, що то Г’ю Джекман? Точнісінька копія”, – дивувались підписники.
Чоловік точнісінька копія відомого актора
Чоловік точнісінька копія відомого актора

Сергій на чутки про роман його дружини з Дзідзьо реагує спокійно:

“Я знаю Михайла, ми з ним спілкувалися. У своїй дружині я також впевнений. Ми живемо у маленькому місті, де навіть про мене ширяться чутки, що вже говорити про Олю, яка є медійною особою”, – каже чоловік.

Окрім схожості чоловіка Цибульської з відомим актором, прихильники помітили, що в співачки з чоловіком також є спільні риси обличчя і запевнили, що це дуже добре. Пара, яка схожа один на одного ззовні – є рідними душами і живуть разом до кінця життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини