Такі щасливі: ведуча ТСН Марічка Падалко опублікувала рідкісне фото з чоловіком та розповіла радісну звістку

Відома телеведуча Марічка Падалко поділилася рідкісним фото зі своїм чоловіком, який нині перебуває на передовій. Також вона розповіла радісну звістку.

Від початку повномасштабного вторгнення на територію України чоловік відомої ведучої Марічки Падалко журналіст та колишній політик Єгор Соболєв служить на передовій. Поки його дружина активно бореться з російською пропагандою на інформаційному фронті, Соболєв захищає нашу країну зі своїми побратимами віч-на-віч з ворогом.

Про роботу свого чоловіка Марічка часто ділиться на своїх сторінках у соціальних мережах. Зокрема, нещодавно вона опублікувала рідкісну фотографію з коханим та поділилася радісною новиною: Єгор Соболєв отримав звання молодшого сержанта.

Так на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Марічка Падалко опублікувала світлину з чоловіком, яку вони зробили 31 грудня 2013 року, коли Новий рік вони зустріли на Майдані.

Також цей допис журналістка проілюструвала багатьма відео та підсумувала головні події на 271 день повномасштабного вторгнення на територію України: про те, що Парламентська асамблея НАТО назвала сусідню країну державою-терористом, про те, що створили перший батальйон тюркських народів під назвою «Туран», що пес Патрон став першою собакою у світі – послом доброї волі ЮНІСЕФ та безліч іншого.

Відео, на яке не можна дивитися без сліз

Значна частина українців на власному досвіді знає, що таке довга розлука та наскільки цінними тоді є моменти зустрічі, навіть якщо вони короткочасні. Однією з таких людей є і Марічка Падалко.

Її чоловік Єгор Соболєв після 24 лютого більшість часу проводить на фронті, тому з дружиною бачиться нечасто. І коли він несподівано приїхав під час короткочасного відрядження після виконання бойового завдання біля Ірпеня, то його сім’я не могла стримати сліз та одразу почала обіймати голову родини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини