Добринін та Квіткова планують другу дитину: що відомо про поповнення в пари з шоу “Холостяк”

Переможниця одного з сезонів "Холостяк" з Нікітою Добриніним продовжує будувати з ним щасливе майбутнє. У пари є одна дитина, та, схоже, вони планують другу.

Блогерка Даша Квіткова стала переможницею проєкту “Холостяк” та виграла серце Нікіти Добриніна, з яким одружилась. Пара виховує маленького сина на ім’я Лев і думають про поповнення сім’ї ще одним малюком.

У програмі ЖВЛ Даша Квіткова розповіла, що вони дуже хочуть другу дитину і активно працюють над появою нового життя. Та Даші не вдається завагітніти через постійні нерви та стрес.

Даша Квіткова на інтерв'ю
Даша Квіткова на інтерв’ю

“Ми працюємо над цим. Я, правда, стресую і це стало тією причиною, чому поки не виходить. Ми дуже хочемо другу дитину, бо в нас підростає Лев, а великої різниці у віці в дітей нам би не хотілося, щоб вони пізнавали разом світ та цікавились життям одне одного”, – розповідає Квіткова.

Окрім цього, вона розповіла, як змогла схуднути після пологів на рекодних 30 кілограмів. Вона змогла це зробити більше, ніж за рік, але їй це вдалося.

Блогерці допоміг спорт та правильне харчування. Вона зверталася за порадами до лікарів, які підібрали їй власну дієту і план тренувань. Дівчина скинула 30 кілограмів і зараз її вага – 52 кілограми. Вона дуже струнка та підтягнута. Як виявилось, їй не можна їсти м’ясо та рибу. Це спричиняє додатковий стрес і перепону новій вагітності.

Даша показує результати схуднення
Даша показує результати схуднення

Також Квіткова розповіла, що діти дуже переймають настрій батьків. Коли вони тікали з Києва, то дуже нервували, малюк спостерігав за ними і також нервував. Чоловік купив їм путівку до Хорватії на відпочинок, позбавитись зайвого стресу і не нервувати малюка.

“Коли я бачу, що Лев посміхається, мені дуже добре. Я бачу, як йому подобається море, сонечко, гратися з іншими дітьми. Для мене це була найкраща картинка, яку я могла б побачити”, – каже Даша.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини