Сумую, але не виїжджатиму: Дмитро Гордон зізнався, коли бачив рідних востаннє та чому не їде до них за кордон

Відомий український шоумен Дмитро Гордон відверто зізнався своїй авдиторії, коли востаннє бачив своїх дітей і батька та чому не поїде до них за кордон.

Український шоумен, добре відомий нам своїм каналом “В гостях у Дмитра Гордона”, розповів, що не бачився зі своїми рідними від початку повномасштабного вторгнення в Україну.

55-річний журналіст Дмитро Гордон, згідно з законом, має можливість виїхати за кордон, як багатодітний батько дітей, які не досягли повноліття. Проте не користується такою можливістю.

Дмитро Гордон розповів, що він дев’ять місяців не бачився зі своїми дітьми, та батьком, якому скоро буде 86 років, бо вони перебувають за кордоном. Як зізнається інтерв’юер, йому соромно покидати свою рідну країну.

“Я маю змогу виїхати, проте мені стає соромно. Мені соромно, тому що навіщо я повинен виїжджати зі своєї землі, своєї країни? Мене це підриває”, – ділиться Дмитро Гордон.

Також зірка розповів, що з кожним днем розлука з близькими стає йому все важчою, хоч і в перші дні, коли діти з його батьком виїхали за кордон задля власної безпеки, відстань здавалась значно простішою.

“Чим далі, тим усе складніше. Спершу я навіть не думав про це та не відчував такого, адже в перші дні повномасштабного вторгнення напруга була просто надлюдською. З часом, через декілька місяців, коли фаза такого страху та переживань почала стихати, звісно, починаєш думати й за інші речі”, – зізнався багатодітний батько.

Дмитро Гордон з молодшими дітьми та третьою дружиною
Дмитро Гордон з молодшими дітьми та третьою дружиною

Діти Дмитра Гордона

У відомого українського шоумена було три шлюби. Перший з них був з Наталією, яка є білорускою за походженням. Їхній шлюб тривав вісім років.

Другою обраницею зірки стала Олена Сербіна, у стосунках з якою на світ з’явилися старші нащадки Гордона: 30-річний Ростислав, який захоплюється фотографуванням, 27-річний композитор та чотириразовий чемпіон Європи з об’єднаних єдиноборств Дмитро, 23-річна Єлизавета та 21-річний Лев.

Третій шлюб Дмитро Гордон узяв з Олесею Бацман, яка працює редактором проекту “Шустер LIVE” та “Савік Шустер Студії”, а з 2013 року — редактор видання “Гордон”.

2012-го року в них на світ з’явилася донька Санта, 2016-го — Аліса, а 2019-го Ліана.

Діти Дмитра Гордона
Діти Дмитра Гордона

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини