Усе ж таки разом? Потап уперше згадав про свою дружину Настю Каменських після чуток про розлучення

У Мережі все більше ширяться чутки про ймовірне розлучення зіркового подружжя Потапа та Насті Каменських після того, як співачка повернулася у Київ сама. Однак, Потап нещодавно згадав про свою дружину.

У Мережі все більше обговорюють чутки про імовірне розставання зіркової пари, одруження якої чекали далеко не один рік — Потапа та Насті Каменських.

З’ясувалося, що після повернення з-за кордону, пара екстравагантної співачки Насті Каменських та продюсера Потапа не з’являлися разом на публіці. А виконавиця, коли їхала в Київ, виставила світлини з потяга, де вона без кільця. Це одразу сколихнуло хвилю нових обговорень серед шанувальників.

Також фанати запримітили, що пара давно не публікувала спільних світлин на своїх сторінках у соціальних мережах.

Однак, нещодавно Потап натякнув, що вони з дружиною досі “родина”.

Згадка про Каменських на сторінці Потапа

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Потап опублікував пост, де дав свій коментар до суперфіналу 12 сезону вокального шоу “Голосу країни”. Також зірковий продюсер зазначив, що він з Настею Каменських, як сімейна пара, додали до фонду 100 тисяч гривень.

Допис співак підписав коротко та лаконічно:

“Дякую вам, сім’я “Голосу” зі свого світу”.

Також продюсер Олексій Потапенко зазначив:

“Закінчився “Голос-12″, що ми фільмували в метро столиці України на станції Майдан Незалежності. Я неймовірно вдячний тренерам Голосу з багатьох країн за підтримку українців у такий складний час для України. Щиро вдячний усім, хто голосував за мою команду, бо кожен ваш голос, кожне SMS-повідомлення – це донат на купівлю обладнання для розмінування, яке використають на Херсонщині. Від нашої сімейної пари з Настею ми вклали 100 000 гривень до загального збору”.

Потім зірка подякував команді, завдяки яким триває інформаційна боротьба, і за що “Голос” усе ж таки відбувся.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини