“Драми мало не буває”: ексучасниця “Холостяка-12” розповіла, який вчинок Алекса Топольського її дуже засмутив

Останнім часом навколо телепроєкту "Холостяк" вирують справжні пристрасті. Цього разу ексучасниця Юлія Кавчук прокоментувала невихований вчинок Алекса Топольського

Цієї п’ятниці на телеканалі СТБ відбулась прем’єра нового випуску реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. У цьому епізоді з проєкту вибула Юлія Кавчук, яка минулого випуску отримала права господарки дому. Учасниця не зуміла порозумітись з іншими дівчатами на телепроєкті й не впоралась з довіреною їй роллю.

Більш того, під час особистого спілкування з холостяком Алексом Топольським дівчина вирішила чесно зізнатись в особистих переживаннях. Так, за словами Юлії, вона почувається ніяково на телепроєкті, а в реальному житті зіткнулась з великою кількістю комплексів. Після цього головний герой 12-го сезону “Холостяка” відправив дівчину додому та заявив, що він шукає впевнену жінку без комплексів.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм ексучасниця телепроєкту висловилась про свою участь та прокоментувала поведінку холостяка.

Юлія Кавчук про участь в реаліті-шоу

У Інстаграм-Історіях дівчина зізналась, що насправді вона розуміла, як залишитись на телепроєкті до 8-го випуску, втім у неї були зовсім інші пріоритети. За зізнанням Юлії Кавчук, вона хотіла зберегти свою репутацію та добре ім’я, а тому не стала вдаватись до радикальних дій.

Юлія Кавчук висловилась про участь в реаліті-шоу
Юлія Кавчук висловилась про участь в реаліті-шоу

Я ніколи не роблю собі погано і дискомфортно. Щось не подобається – кажу та йду геть. Можу різко обірвати всі зв’язки з людьми, гостро відповідати людині, яка мене образила

– прокоментувала ексучасниця.

Крім того, зізналась дівчина, останній тиждень їй було особливо некомфортно знаходитись на зніманні реаліті-шоу. Юлія Кавчук також прокоментувала озвучку, яка була накладена на всі розмови російською мовою. Так, дівчина заявила, що таке рішення зробила з неї “колхозницю”.

Юлія Кавчук про зустріч із Топольським після проєкту

Дівчина прокоментувала поведінку Топольського
Дівчина прокоментувала поведінку Топольського

Дівчина прокоментувала зустріч з холостяком, яка відбулась наступного ранку після того, як Кавчук покинула реаліті-шоу. Юлія зустріла Алекса Топольського в готелі на сніданку, втім чоловік пройшов повз неї та навіть не привітався, а ось Григорій Решетнік навіть поспілкувався з дівчиною.

Юлія Кавчук також зазначила, що багато плакала після того, як покинула шоу “Холостяк”. Ексучасниця зізналась, що вона сама не може зрозуміти причину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини