Заміжня Оля Цибульська порадила самотнім, як правильно знайомитись з чоловіками: “Мій чоловік буде проти”

Відома українська співачка Оля Цибульська порадила самотнім шанувальницям дієвий спосіб познайомитись з чоловіком. Зірка зазначила, що насправді все дуже просто

Українська артистка вміє добряче насмішити своїх підписників. Цього разу причиною для веселого настрою став новий допис на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Так, Оля Цибульська розповіла своїм самотнім підписницям, як правильно знайомитись з чоловіками. Досвідчена зірка дала пораду, яка допоможе вийти заміж.

В особистому блозі української співачки з’явилось кумедне відео, в якому артистка в жартівливому форматі пояснила, що потрібно зробити самотнім жінкам, аби швидше підкорити серце чоловіка. Насправді все дуже просто.

Оля Цибульська дала цінну пораду

Відео було записане в салоні краси, а волосся на голові української зірки було розкуйовджене. Співачка сиділа в спеціальній целофановій накидці, яку використовують під час процедур з шевелюрою. Артистка назвала фразу, яка допоможе будь-якій підкорити чоловіка – варто лише додати трішки жіночого шарму.

Так, за словами Олі Цибульської, потрібно сміливо підійти до чоловіка та сказати наступну фразу:

Боже, бачу, що тобі Бог дав усе, окрім мого номера телефону

– порадила українська зірка.

Підписниці знаменитості оцінили почуття гумору співачки та залишили чимало не менш кумедних коментарів. Так, шанувальники зазначили, що хочуть обов’язково скористатися порадою Олі Цибульської. Втім, деякі жінки зазначили, що їхні чоловіки навряд чи оцінять такі вчинки.

  • “Олю, Ви неймовірна! Суцільно позитивна жіночка. Молодчина!”;
  • “Супер! Дуже прекрасна ідея”;
  • “Геніально, але мені це вже не стане у пригоді. Пораджу своїм подружкам!”;
  • “Прикольно! Але гадаю що мій чоловік буде проти, почитаю за інших”;
  • “Я вже собі це уявила!”;
  • Коментарі під дописом Цибульської
Коментарі під дописом Цибульської
Коментарі під дописом Цибульської

Особисте життя Олі Цибульської

Нагадаємо, що відома українська співачка понад 20 років перебуває у щасливому шлюбі. Так, знаменитість лише цьогоріч показала своїм шанувальникам, як виглядає її чоловік. Раніше зірка приховувала його обличчя, адже Сергій Грисюк, її чоловік, не хотів бути публічною людиною.

Зіркове подружжя виховує спільного сина Нестора. Прихильники вважають їх однією з найміцніших та щасливих пар українського шоубізнесу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини