Немов у казці: співачка Злата Огнєвіч розкрила правду, чи є на шоу “Холостяк” сценарій та чому

Більшість глядачів, які полюбляють переглянути різноманітні телешоу, часто цікавляться чи все, що відбувається на екрані, є справжнім, чи це вигадка сценаристів. Злата Огнєвіч відповіла на це питання про шоу "Холостяк".

Чому ми любимо дивитися різноманітні телешоу? Бо вони цікаві, насичені та прості. Однак, на екранах телевізора часто так стрімко й цікаво розгортаються події, що ти не розумієш це вигадка чи реальність. І тоді виникає питання у голові, чи все, що так захопило тебе в цьому проекті, не є постановою та грою?

Не винятком серед причин таких здогадок стало романтичне шоу про пошуки кохання “Холостяк”, адже воно доволі насичене почуттями та неочікуваними поворотами.

Огнєвіч про сценарій у “Холостяку”

На це цікаве питання, чи няавний сценарій у шоу “Холостяк”, шанувальникам відповіла Злата Огнєвіч, щобула учасницею другого сезону шоу “Холостячка”. Оскільки над обома проектами працює одна команда, то виконавиця цілком розуміє та уявляє усю знімальну “кухню” і того, і того телешоу.

На жаль, Злата Огнєвіч не змогла побудувати стосунки з переможцем другого сезону “Холостячки” Андрієм Задворним. Через півтора місяця пара розійшлася, хоча співачка щиро зізнавалась, що закохалася в обранця, тому розрив цих стосунків був особливо болісним для неї.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний
Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Однак, майже всі пари зіркового телешоу доволі швидко розходяться, тому теорії про наявність сценарію на “Холостяку” та “Холостячці” після кожного сезону набувають усе більших обертів. Утім, Злата Огнєвіч спростувала ці чутки.

Вона розказала, що пішла на шоу з метою, яку не приховує: віднайти своє кохання. Її надихнула пара Микити Добриніна та Даші Квіткової з 9-го сезону шоу “Холостяк”, які після проекту змогли створити сім’ю та навіть завезти дитину.

“У той період часу я усвідомила, що хочу віднайти свою любов під прицілом камер, адже все моє життя і так проходить перед ними”, – розповідає Злата Огнєвіч.

Також співачка коментує, що в неї були справжні почуття до Задворного, через що їй було боляче після їхнього розриву. А таке, коли є сценарій неможливо.

“Андрій був мені до вподоби ще з першої зустрічі. Я одразу виокремила подумки деяких чоловіків, що так чи інакше були близькими по духу, і він мені сподобався по-справжньому. Я дійсно закохалася у нього, літала на крилах щастя тоді, коли відповіла йому “так” на його пропозицію руки та серця”, – відверто ділиться Злата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини