“В душі не була вже 2 дні”: Дорофєєва зізналася, як живе в умовах відключення світла та води в будинку Дантеса

Надя Дорофєєва розповіла, як вона живе в умовах відключення світла та води останні дні. Як зізнається співачка, її життя кардинально нічим не відрізняється від життя звичайного українця.

Вся Україна переживає блекаут через напади росії. Разом з звичайними громадянинами, у такій ситуації опинилися й зірки, які не жаліються на це. Однією з таких є Надя Дорофєєва. Співачка розповіла, як вона спраляється з тим, що вдома немає води.

За словами Наді вона, як і будь-хто інший, відчула певні труднощі, до яких раніше не був готовий ніхто.

“Я реально шокована нашими людьми. Ми сильні, ми можемо все. В нас немає світла, води, тепла, будь-якого зв’язку, але це нікого не лякає. Я, коли вимкнули світло, була в укритті. Так почуваю себе у безпеці”, – дивується і захоплюється співачка.

Окрім цього, вона розповіла, що в неї досі не з’явилася вода вдома, тому вона вже 2 дні не може нормально помитися та сходити в душ. Попри це, вона зберігає позитивний настрій та не розкисає.

“Гарячої води досі немає, тому я не ходжу в душ. Так, я стараюся помитися як-небудь, аби від мене не пахло і мати більш менш нормальний вигляд, але про повноцінне купання навіть мови немає. Стало не дуже, коли з’язок пропав, бо ніяк не можеш тримати контакт з рідними людьми і знати як в них справи”, – розповідає Надя.

Також співачка опублікувала фотографію у своїй соціальній мережі, як вона виглядає без душу. На фото вона усміхнена, жвава та гарно позує для знімку.

“Муд українців, коли 2 дні не мились і 56 годин без світла”, – підписала фото дівчина.

Виглядає вона дуже добре. Стильний корсет, манікюр і, навіть, легенький макіяж, щоб тримати себе в тонусі. Зачіска в неї також охайна: розпущені та причесані локони. Якщо не знати, що два дні без хотьби в душ, то ніколи б не здогадалися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини