Міка Ньютон показала кумедне фото з чоловіком-американцем зі свого весілля: перший танець молодят

Міка Ньютон вийшла заміж за американського бізнесмена на ім'я Кріс Сааведро. Співачка опублікувала кумедне фото з першого танцю подружжя на весіллі.

Українська співачка Міка Ньютон вийшла заміж на американського бізнесмена Кріса Сааведро.

Дівчина на своїй сторінці у соціальній мережі опублікувала фотографію з їхнього весілля, де пара танцювала свій перший весільний танець. Знімок представлений з веселим характером, Міка позує з гримасою на обличчі, а чоловік, очевидно, танцює запальний танець. Як пояснила сама співачка, весь танець був не нудний, запальний та смішний. Це саме те, що їх завжди об’єднувало.

Перший танець Міки та її чоловіка
Перший танець Міки та її чоловіка

“Наш перший танець. Гумор – це те, що робить наш союз міцним вже вісім з половиною років”, – підписала фото дівчина.

Міка не ділиться подробицями власного життя та про неї зараз мало що відомо. Весілля відбулося у далекому 2018 році, а фотографію вона вирішила опублікувати тільки зараз.

Фото з весілля
Фото з весілля

Нагадаємо, що українська співачка у 2020 розповіла про те, як вона дізналась про рак яєчників:

“Минулі роки були дуже серйозними та занадто емоційними. Моя мама відмовляла мене від того, аби я про це розповідала, мовляв, я маю бути завжди і для всіх здоровою. Але ж так не буває і я це знаю. Я закликаю кожну жінку регулярно робити УЗД та перевірятись на щось подібне, бо в один прекрасний момент може стати пізно і ви про це дуже сильно пошкодуєте”,- ділиться відвертощами Міка.

Вона додала, що симптоми про себе зразу давали знати, але вона не придавала цьому ніякого значення, бо не знала, що за такими простими речима приховується така страшна хвороба. Свій діагноз вона перевіряла не в одній лабораторії, щоб бути на всі 100% впевненою у його правдивості.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини