Сумська і Борисюк, Оля і Вадим Полякови, Олена Кравець з чоловіком опинилися на межі розлучення: зіркові драми

Не тільки щастя і красива картинка присутня в зіркових пар. Сварки та драма, як і в звичайних людей, також є і в українських зіркових союзах.

Співачка Оля Полякова розповіла, що неодноразово думала про розлучення з чоловіком та вони обговорювали, як це буде відбуватися. Зараз вона заміжня за Вадимом Буряковським, якому 60 років. За словами Полякової, вони влаштовувати справжній стіл переговорів.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським
Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським

“Я б не хотіла ділити свій будинок, це дуже складно. Коли ми починаємо сваритися, то говоримо “Давай розлучимося”, а що робити будемо після цього? Пропоную сісти і домовитись, а чоловік каже, що просто піде та залишить мені все майно. Як можна покинути такого ідеального чоловіка?”, – каже Полякова.

Попри такі драми, пара досі разом, не дивлячись на проблеми. Ольга була з Вадимом, коли він став банкротом, а зараз відносини перевіряються відстанню між ними через війну.

Ольга Сумська також думала про розлучення з Віталієм Борисюком. Вони у шлюбі вже більше 25 років. Завжди всі думали, що це ідеальне подружжя, але не ідеальне нам просто не показують на екрані. Пара подавала на розлучення через зраду Борисюка, але потім вирішили помиритися.

Подруддя Сумської та Борисюка пішла на примирення
Подружжя Сумської та Борисюка пішли на примирення

“Інколи чоловіки роблять так (зраджують), але не тому, що вони перестають любити своїх жінок, а їм хочеться різноманіття. Це нас ніяк не оправдовує, важливо інше, чи знайде кохана в собі сили на пробачення такого жахливого вчинку”,- визнає свою провину чоловік акторки.

Олена Кравець зі своїм чоловіком опинилася під загрозою розлучення після народження двійнят.

Олена з чоловіком змогли подолати кризу у стосунках
Олена з чоловіком змогли подолати кризу у стосунках

“У нас двох була криза середнього віку. Коли народилася двійня, якої ми не чекали, то ми були дуже шоковані. Це перевернуло наш світ з ніг на голову, тому були кризові ситуації у стосунках, але ми змогли це перебороти”, – розповідає Олена Кравець.

Також Олена каже, що чоловік більше зберігав спокій, ніж вона, тому шлюб не розпався завдяки йому, бо вона була дуже радикально налаштована.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини