“Не думаєш головою”: втретє вагітна Тарабарова зізналась, що мама не підтримала її після новини про вагітність

В останньому інтерв'ю втретє вагітна українська співачка зізналась, що мама невтішно відреагувала на позитивні новини. Артистка розповіла деталі сімейної драми

Нещодавно відома українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що стане мамою втретє. В останньому інтерв’ю на YouTube-каналі “Як ти?” артистка зізналась, як її оточення та сім’я відреагувала на те, що зовсім скоро в неї народиться третя дитина. За словами Тарабарової, підтримки з боку рідних було мало.

Світлана Тарабарова про реакцію близьких

Українська співачка зізналась, що вони з чоловіком не планували заводити ще одну дитину, проте доля склалась саме так. Всі були шоковані, проте її чоловік відреагував, як справжня голова сімейства. Олексій Бондар перш за все почав дізнаватись, де можна продати їхнє авто та купити мінівен – аби вся родина з комфортом могла користуватись машиною.

Проте, так відреагували не всі. Світлана Тарабарова спершу не дуже хотіла розповідати особисті деталі, втім врешті-решт зізналась, що зараз такий час, коли потрібно бути максимально відвертими. Так, розповіла артистка, підтримки з боку важливих для неї людей було мало. Крім того, невтішно відреагувала на новини про поповнення і мама зірки.

Світлана Тарабарова повідомила, що скоро стане мамою втретє
Світлана Тарабарова повідомила, що скоро стане мамою втретє

Підтримки було дуже мало. Я була шокована, навіть батьки якось так… Думала, будуть радіти

– розповіла в інтерв’ю співачка.

Крім того, продовжила Світлана Тарабарова, матір навіть довела її до сліз телефонною розмовою. Артистка зізналась, що вона болісно сприйняла слова рідної людини та не змогла зрозуміти, чому мама так себе повела.

“Ти не думаєш головою, війна…”. Я кажу: “Мамо, це вже сталося. Як ти можеш так казати?”

– додала Тарабарова.

Пізніше мама співачки все-таки перепросила за свої слова та зазначила, що їй важко сприйняти новину, адже вона ніяк не може допомогти своїй дитині. Нагадаємо, що нині батьки Світлани Тарабарової живуть у Херсоні.

Тарабарова натякнула на стать дитини

Крім того, артистка заінтригувала прихильників натяком на те, кого вони з чоловіком чекають. Так, Світлана Тарабарова загадково усміхнулась і зазначила, що хлопчики завжди народжуються до продовження війни, а ось дівчата – до перемоги.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини