“Не хочеться в це вірити”: Потап і вагітна Каменських підігрівають чутки про розлучення – натяків більшає

Мережу сколихнули несподівані чутки про ймовірне розлучення Насті Каменських і Потапа. Зіркова пара продовжує "годувати" фанатів неоднозначними натяками на розлад у стосунках

Вже не вперше у мережі з’являються чутки про те, що між Настею Каменських і Потапом пробігла кішка. Зіркова пара майже не з’являється разом на публіці, а на особистих сторінках в Інстаграмі закохані “перекидаються” незрозумілими натяками та посланнями одне одному. Що відбувається в стосунках Потапа і Насті, та чому вони приховують деталі?

Відоме зіркове подружжя, як вважають фанати, могло розлучитись
Відоме зіркове подружжя, як вважають фанати, могло розлучитись

Потап підігрів поголос про розлучення

Перші чутки про ймовірний розрив Потапа і Насті з’явився після того, як артисти припинили з’являтись на публіці разом. Раніше, коли Олексій досі перебував в Іспанії, це ще можна було пояснити відстанню. Втім, зараз двоє артистів перебувають в українській столиці та однаково не з’являються разом.

Ні Олексій Потапенко, ні Настя Каменських не коментують свого особистого життя, тому шанувальникам залишається лише здогадуватись про те, що замовчують артисти. Так, у мережі іноді лише з’являються натяки на ймовірний стан справ. Цього разу український музикант опублікував кадр з нової композиції своєї дружини та залишив у описі лаконічне: “Зима прощання”.

Олексій Потапенко заінтригував мережу несподіваним дописом, адресованим дружині
Олексій Потапенко заінтригував мережу несподіваним дописом, адресованим дружині

Підписники одразу вирішили, що це був черговий натяк на те, що варто приготуватись до сумних новин, адже розгледіли в невинній фразі про зимові прощання натяк на розлучення. Як все є насправді, наразі невідомо.

Реакція мережі на чутки про розлучення

У коментарях під новим дописом Олексія Потапенка підписники висунули різні теорії стосовно того, що відбувається між артистами. Доки одні стверджують, що Потап і Настя нізащо не розлучаться, інші вважають, що їхнє кохання себе вичерпало. Втім, на жодне з припущень ні Олексій, ні Настя не відповіли, а отже достеменно зрозуміти, що відбувається – неможливо.

  • “Не хочеться у це вірити…”;
  • “Просто рейтинг якось підняти треба, а то забули про цих патріотів. А розлучення – завжди актуальна тема”;

Втім, деякі фанати припустили, що Настя й зовсім вагітна, а тому ніякого розлучення не буде.

  • “Вас скоро стане троє, ми дуже раді за вас!”;
  • “Така пара вже ніколи не розпадеться”;

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини