Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару показала нову зачіску після салону: “Волосся на місці, це вже добре”

Акторка Ірина Сопонару поділилася з прихильниками свіжими фото після салонних процедур - зірці обновили зачіску, макіяж та манікюр. Як виглядає Ірина тепер?

Ірина Сопонару отримала велику популярність після участі у КВК, а потім зйомками у “Країна У” та “Одного разу під Полтавою”, де отримала роль Яринки. Народилась зірка 22 жовтня 1986 року у Чернівцях.

За освітою дівчина політолог, отримала диплом на факультеті історії та міжнародних відносин Чернівецького університету. Окрім вищої освіти, вона успішно закінчила театральну студію “Чорного квадрату”.

Акторка має вищу освіту та театральний досвід

Ірина активно веде свої соціальні мережі, а цього разу опублікувала новенькі фото одразу після салонних процедур. На фото була зображена сама Ірина з новою зачіскою, манікюром та легким макіяжем.

“Мені хочеться виглядати більш натурально і природньо. Не знаю, чому так. Може через війну? Забирає усі сили і зовсім не хочеться приділяти собі увагу. Дякую, що хоча б зачіску привела до нормального вигляду”, – пише зірка під фото.

Зіркова дівчина зізналась прихильникам, що в неї волосся дуже неслухняне та проблемне, тому вона не проводить над ним багато процедур, щоб зайвий раз не зачіпати.

“Ті майстри, що вже знають мене не переший рік,кажуть, що тільки в мене таке волосся з усіх їхніх клієнток. За декілька тижнім з моменту фарбування, можу впевнено сказати, що все добре, волосся на голові є, колір дуже пасує та гарний. Я всім задоволена!”, – додає акторка.

Зараз Ірина Сопонару знаходиться у стосунках з британцем. Дівчина довгий час розповідала, що не готова до будь-яких стосунків але після зустрічі з коханим усе змінилося. Вони дуже швидко почали свої стосунки та почали жити разом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини