Гени взяли своє: як виглядають доньки Камалії від пакистанського мільярдера Мохаммада Захура

Українська співачка Камалія у шлюбі з Мохаммадом Захуром народила двох прекрасних доньок, після неодноразової не вдалої спроби. На кого більше схожі діти - на маму, чи тата?

Українська співачка Камалія у 2003 році вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Пара одружилася дуже швидко – за три місяці після знайомства. Історія схожа на казку, в якій герої зустрічаються, між ними починається палке кохання до кінця життя.

Камалія зустрілася з труднощами під час сімейного життя. Пара дуже хотіла дітей, але Камалія не могла завагітніти 10 років. Якось співачка розповіла, що у неї проблеми зі здоров’ям, саме це стало перепоною на шляху до вагітності. Неодноразово у неї ставалися викидні не з її вини.

У 2013 році Камалія приголомшила прихильників новиною про вагітність. Співачка розповіла про це тоді, як її живіт вже добре було видно. За декілька місяців жінка народила двох дівчаток – Мірабела та Арабелла.

Дівчата - справжні копії батька
Дівчата – справжні копії батька

Тоді дуже довго гуляли чутки про те, що насправді Камалія не була вагітною, а користувалася послугами сурогатної матері. Співачка ці чутки спростувала тим, що вона не хотіла розповідати про вагітність, бо попередні рази це не закінчилось успіхом, тому й цього разу вона не хотіла поспішати.

Попри всі негаразди, у подружжя двоє гарних дівчаток. Сестри дуже схожі на свого пакистанського батька. Це дуже помітно на спільних фото співачки з чоловіком та дітьми. Вони вчаться у найкращій школі і купаються у батьківській любові.

Камалія стала щасливою мамою двох донечок
Камалія стала щасливою мамою двох донечок

Зараз дівчата ростуть дуже талановитими – ходять на різні гуртки, займаються гімнастикою та ще купою різних занять. Співачка дуже пишається, що має таких прекрасних дітей, які дають їй щастя, радість та позитивні емоції.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини