Чи буде в Михасика брат або сестричка: дружина Віктор Павліка розповіла, чи планують вони другу дитину та коли

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова у своєму блозі розповіла, чи планують вони з чоловіком завести другу дитину та подарувати Михайлові брата чи сестру.

Катерина Репяхова працює концертною продюсеркою свого чоловіка, який старший за неї на 28 років, відомого українського співака Віктора Павліка. Також вона веде свій блог в соціальній мережі Instagram, де часто ділиться зі своїми підписниками моментами з життя власної родини.

Нещодавно Катерина провела на своїй інстаграм-сторінці рубрику питання-відповідь, де вона відповідала на питання шанувальників. Одним з них стало те запитання, яке часто задають батькам, у яких є лише одна дитина: “А чи плануєте другу вагітність та коли?”.

Як зазначила Катерина Репяхова, вони з чоловіком не планують заводити другу дитину. Однак, якщо так станеться, то це буде для них приємний сюрприз, а в їхнього сина з’явиться молодший братик чи сестричка.

Також дівчина помітила, що це питання дуже хвилює фанатів пари, адже кожне друге питання було саме про це.

Скірншот зі сторіз Катерини
Скірншот зі сторіз Катерини

Про сім’ю Репяхової та Павліка

Блогерка та концертна продюсерка познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком відомим артистом Віктором Павліком у готелі. Тоді дівчина приїхала на його концерт, бо була фанаткою співака. А виявилось, що жили вони лише через стінку в сусідніх номерах.

Тоді, 4-го листопада 2015 року, вона й не підозрювала, що стане четвертою дружиною свого кумира. А вже через чотири роки дівчина погодилась на пропозицію руки та серця від Віктора Павліка. Одружилися вони 2020-го року.

Тоді вони пройшли через шквал критики в Мережі, адже їх часто порівнювали з Примадонною та її чоловіком Максимом Галкіним через значну різницю у віці.

А вже 15 червня 2021 року в пари народився первісток для Катерини Репяхової та третя дитина для співака Віктора Павліка. Нащадка назвали Михайлом. Його зведеним братом став Олександр та сестра Христина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини